![]() |
to bylo mowic od razu..................... <_<
w necie jest pelno takich smokotów .... to dla tych ktorzy nie maja abry zeby mieli smoka w zwierzakach :)bo normalny smok wcale sie nie pojawia w panelu rodziny <_< wiedzialem ze to nie prawda :) ZIELONEGO SMOKA NIE MA !!!!!!! |
No zielonego smoka nie ma!!!!!!!!!
Ja za to mam czerwonego który nie umi wytrzymać chwili bez pozaru! http://likagirl.w.interia.pl//smok.jpg |
Zanim Sebastian kolejny raz wspomni o tym, że jego kolega nie ma internetu, prosiłbym o zakończenie tej dyskusji - zaczniecie sobie od początku, kiedy na światło dzienne wyjdą kolejne dowody na istnienie lub nieistnienie zielonego smoka :ph34r: :ph34r: :P :lol: ;)
|
:lol: Przecież zdjęcie smoka to żaden dowód.Wystarczy to zdjęcie obrobić programem graficznym ,zapisać i gotowe.można mieć różne kolory smoków,ale tylko na zdjęciu,bo w grze zielone smoki nie istnieją!!!!!!!!!!!!!Nawet te z neta nie są zielone.A ten co się nie chce wykluć to żaden zielony tylko złoty lub jak kto woli cytrynowożółty.Heyah. B) :D :unsure: :lol:
|
No, przecież zielonych smoków niema :P A o czym teraz pogadamy?
|
Czy smoki się rozmnażają?
|
Już było gdzieś o tym mówione ale powtórzę:
SMOKI SIĘ NIEROZMNAŻAJĄ a mogły by wtedy było by ciekawiej [COLOR=blue]spoko |
Tylko pytałam.... szkoda, że nie.... cala hodowla...
|
ja sie z tym nie spotkalem :) ale ktos mowil ze mial dwa smoki i pojwailo mu sie w gniezdzie jajo :D ale pewnie ten ktos klamal <_< bo przecierz "rodzice' nie mieliby gdzie spac ^_^
ale mozliwe ze sie rozmnazaja, bo zwierzaki w simach moga :) jak bede miec abre (pozyczylem komus) to zrobie eksperyment B) kupie cala hodowle smokow i bede obserwowac ^_^ |
Ale przecież abra chodzi bez płyty, bynajmniej u mnie....... :huh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:33. |