![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Nikita musisz jak napisałaś zakupić parcelę publiczną, umeblować ją w zależności od tego jaki biznes chcesz otworzyć. Poźniej jak w każdym innym biznesie zatrudniasz pracowników, przydzielasz im określone funkcje. Kupujesz tabliczke "Otwórz/Zamknij" i otwierasz biznes. Zbierają się klienci a ty zbierasz kase itd. ;)
|
A muszę jeździć do tego miejsca, czy sobie pracownicy poradzą?
|
Przydałoby się zebyś tam wpadała, ale jeśli nie chcesz być tam tak czesto to jednego z pracowników awansuj na kierownika i bedziesz mogla wiedziec co tam sie dzieje przez telefon.
|
Pytanie - jak zmusić pracowników, żeby nosili ubrania, które im wybrałam? Gram na parceli mieszkalnej, jeżeli to ma związek.
|
Musisz wybrać "zarządzanie->wybierz ubranie robocze" i pracownicy powinni je założyć(przynajmniej ja rak mam),a jak nie chcą to na pewno w interakcjach sima i pracownika będzie coś w stylu"załóż ubranie robocze"
Ps:dla kobiety,mężczyzny i nastolatka musisz wybrać osobno ubrania. |
Cytat:
Poza tym - czy pracownicy nie powinni przychodzić do pracy w ubraniach roboczych? Bo jeżeli muszę za każdym razem klikać na nich jeden po drugim i kazać im się przebrać... :/ (czego, podkreślę, również na razie nie mogę zrobić) |
Cytat:
|
Cóż, dziękuję Nikiara. Chyba wiem w czym problem - jak się wybiera to ubranie to potem trzeba jeszcze raz zaznaczyć to, co się wybrało. Wcześniej chyba tego nie zrobiłam. Nie wiem, czy teraz na pewno wszystko będzie w porządku, bo wysłałam moją biznes-rodzinkę na wakacje ;) Przy okazji, co ciekawe (przynajmniej dla mnie ;)) - Własny Biznes muli bardziej, niż Podróże...
|
Mam pytanko, co można sprzedawać w swojej firmie, bo TS2WB zapowiada się bardzo fajnie.:)
|
Yyy. dokładnie wszystko. Co chcesz, od zwierąt, po sprzęty.
Zapowiada się.? To już przecież d-a-w-n-o wyszło.!!!! Ciekawy sposób do nabijania postów... Ale dokładnie wszystko... Co tylko chcesz |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:32. |