![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie wiem czy o to ci chodzi, ale jak chcesz stworzyć nową rodzinę lub np. wprowadzić inną już gotową w tym samym mieście musisz wejść w edycję miasta i po lewej jest ikonka 'zmień aktywną rodzinę'. ;)
Nie wiem czy to o to Ci chodziło bo nie bardzo rozumiem Twojego posta ;P |
Miyoki, dokladnie o to mi chodzilo.
aha! no, nie znalazlam takiego przycisku. :{ ok, teraz juz wszystko jasne, dzieki wam bardzo : D |
Dlaczego Sims 3 są takie nudne?
|
bo jak klikasz dwa razy na ikonke to musisz jeszcze potem przycisnac cos, co wyglada jak 'play'. wtedy nawet uruchamia sie gra!
|
Mam taki problem:
Zbudowałam domek, ale coś mi nie pasowało i chciałam podnieść teren za pomocą kodu. Wcisnęłam CTRL + SHIFT + C i nic! Pole do wpisywania kodów nie pojawia się!!! Jakby co, mam gram na laptopie (gdyby to było ważne, ale ja się nie znam :P) Czy ktoś wie, co na to zaradzić? Z góry dziękuję za odpowiedzi |
Właśnie sobie pograłam i otóż kiedy karzę mojej Simce iść na jakaś parcelę publiczną to ona jedzie autem. Klikam już na parcelę i wybieram opcję idź, ale ona zawsze jedzie. Jak mam zrobić, że jak karze jej iść to nie pojedzie autem ? Drugie pytanie gdzie szukać i jak tych owadów kamieni nasion itd ? czy jest jakiś panel, który informuje nas o tuszy sima ? Czy simy w ogóle tyją, a jeżeli tak to jak to sprawdzić, aha no i zauważyłam, że albumu w grze nie ma, a może przegapiłam ? Nie mam także opcji, aby Sim poszedł pobiegać, jak na niego kliknę jest tylko idź na plażę, do parku i chyba na basen. :(
Poratujcie trochę. |
Cytat:
Szczerze mówiąc, to jakbym ja (a jestem leniwa) miała iść na piechotę do miasta, to także bym wolała jechać xD |
Nie, nie posiada takiej cechy. :) Zastanawia mnie czy zawsze Simy jeżdżą, jak mają samochody. :(
|
Cytat:
Cytat:
|
A jak się przesuwa paski umiejętności?Mam wpisany kod,ale jak próbuje przesunąć to się nie da.
I jeszcze jedno pytanie.Skąd jest okolica Riverviev?Ja takiej nie mam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:01. |