TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

GaGasz 04.06.2010 11:04

Odp: Problemy z misjami

Ja byłbym wdzieczny gdyby mi ktoś powiedział jak zrobić/gdzie kupić shoarme XD Mam misje w Egipcie ale bez tej głupiej shoarmy nic..(sorry jak już to było)

Łezka 04.06.2010 11:50

GaGasz shoarmę kupujesz u sprzedawcy żywności/jedzenia na targu w Egipcie (Al Simhara), a jeśli chodzi Ci o przepis to również na targu jednakże u sprzedawcy książek - ma też przepisy. :)

GaGasz 04.06.2010 11:52

Kiedyś tam próbowałem u niego kupić ale nie miał tej shoarmy, ale teraz moja simka udoskonaliła umiejętności kulinarne do 3 poziomu ,poszedłem i kupiłem :D Dzięki ;)

kalafjor 04.06.2010 12:14

Nie wiem czy już to było ale pytam. Mam problem z misją we Francji, w galerii. Misja nazywa się "na patrolu". Kiedyś już ją przeszedłem, ale niepamiętam jak. Wiem że za drzwiami jest ukryty przełącznik więc jestem w podziemiach, gdy dochodzę do grobu kustosza opłakuję go, a on otwiera drzwi i mówi coś, żebym go gdzieś zaniósł ale nie da się go wsadzić do wyposażenia. No i gdy idę dalej spotykam schody i kończy się grobowiec, a misja jeszcze nie jest wykonana. Pomocy!

Rainbow 04.06.2010 14:08

Seth,nie wiem,czy to ta misja,ale chyba musisz przeszukać dziurę w ziemi obok grobu Kustosza,tam będą szczątki,a potem zanosisz je do którejś krypty na cmentarzu (będzie podświetlona) ;)

GaGasz 04.06.2010 21:46

Tak tak ; ) Też miałem tę misje i trzeba zanieść to na cmentarz tylko najpierw trzeba chyba kluczami pootwierać drzwi ; )

IViRuS 06.06.2010 17:34

Mam pewien problem. A raczej dwa problemy:

Ad1. Jestem w Chinach. I mam duży problem. Posiadam klucz z Francji (z posiadłości Landgraaba czy jakoś tak) czyli "Kamienny klucz ze Smoczej jaskini". Pisało, że musze być w Chinach i zaliczyć te zadanie, więc przybywam do Chin i nadal nie mogę zakonczyć zadanie bo ciągle pisze że muszę zjawić się w Chinach. O co chodzi jestem w Chianch i nie moge ukonczyc przeciez posiadam ten klucz. Więc udałem sie do tej Smoczej Jaskini i sam aktywować te drzwi ale pisze że nie posiadam tego kamiennego klucza, przecież go mam w ekwipunku. Nawet do tej osoby zadzwonilem ktora dała mi tę misję tez nie ma zadnej opcji do aktywowania, co robic. Błąd gry czy co?

Ad2. Jak aktywować mumie w swoim domu. Zdobobyłem te 5 glinianych słoi i nadal nie moge. Klikam u siebie na sarkofag "Wezwij mumię" i nic się nie dzieje. O co chodzi. To chyba musi być błąd gry.

Z góry dziękuje za odpowiedź

Analisse 07.06.2010 14:35

Cytat:

Napisał IViRuS (Post 1256111)
Mam pewien problem. A raczej dwa problemy:

Ad1. Jestem w Chinach. I mam duży problem. Posiadam klucz z Francji (z posiadłości Landgraaba czy jakoś tak) czyli "Kamienny klucz ze Smoczej jaskini". Pisało, że musze być w Chinach i zaliczyć te zadanie, więc przybywam do Chin i nadal nie mogę zakonczyć zadanie bo ciągle pisze że muszę zjawić się w Chinach. O co chodzi jestem w Chianch i nie moge ukonczyc przeciez posiadam ten klucz. Więc udałem sie do tej Smoczej Jaskini i sam aktywować te drzwi ale pisze że nie posiadam tego kamiennego klucza, przecież go mam w ekwipunku. Nawet do tej osoby zadzwonilem ktora dała mi tę misję tez nie ma zadnej opcji do aktywowania, co robic. Błąd gry czy co?

Miałam tak samo przy tym zadaniu. Wróciłam simką do SV i jeszcze raz pojechałam do chin i już było ok.

bigstar90 13.06.2010 18:48

Witam,

Mam pewien problem z misją Ceramika o niezwykłych właściwościach.

Jestem w Świątyni Smoka, po wyjęciu reliktu ze skrzyni (oznaczonej żółtym kolorem) wszystkie wyjścia zostają zablokowane (czerwony kolor). Gdzie znajduje się przełącznik aby je otworzyć? Szukam już kilka godzin i nic...

Link do screena: http://img535.imageshack.us/i/beztytuupjf.png/

Meliona 17.06.2010 18:31

bigstar90: Kiedyś też to przechodziłam. I nie mam bladego pojęcia, jak stamtąd wyjść;). Ja się po prostu teleportowałam...

EDIT: Chyba jednak stamtąd wyszłam :). Nie jestem pewna, ale chyba trzeba pokonać mumie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:19.