![]() |
Odp: Problemy z misjami
Ja byłbym wdzieczny gdyby mi ktoś powiedział jak zrobić/gdzie kupić shoarme XD Mam misje w Egipcie ale bez tej głupiej shoarmy nic..(sorry jak już to było)
|
GaGasz shoarmę kupujesz u sprzedawcy żywności/jedzenia na targu w Egipcie (Al Simhara), a jeśli chodzi Ci o przepis to również na targu jednakże u sprzedawcy książek - ma też przepisy. :)
|
Kiedyś tam próbowałem u niego kupić ale nie miał tej shoarmy, ale teraz moja simka udoskonaliła umiejętności kulinarne do 3 poziomu ,poszedłem i kupiłem :D Dzięki ;)
|
Nie wiem czy już to było ale pytam. Mam problem z misją we Francji, w galerii. Misja nazywa się "na patrolu". Kiedyś już ją przeszedłem, ale niepamiętam jak. Wiem że za drzwiami jest ukryty przełącznik więc jestem w podziemiach, gdy dochodzę do grobu kustosza opłakuję go, a on otwiera drzwi i mówi coś, żebym go gdzieś zaniósł ale nie da się go wsadzić do wyposażenia. No i gdy idę dalej spotykam schody i kończy się grobowiec, a misja jeszcze nie jest wykonana. Pomocy!
|
Seth,nie wiem,czy to ta misja,ale chyba musisz przeszukać dziurę w ziemi obok grobu Kustosza,tam będą szczątki,a potem zanosisz je do którejś krypty na cmentarzu (będzie podświetlona) ;)
|
Tak tak ; ) Też miałem tę misje i trzeba zanieść to na cmentarz tylko najpierw trzeba chyba kluczami pootwierać drzwi ; )
|
Mam pewien problem. A raczej dwa problemy:
Ad1. Jestem w Chinach. I mam duży problem. Posiadam klucz z Francji (z posiadłości Landgraaba czy jakoś tak) czyli "Kamienny klucz ze Smoczej jaskini". Pisało, że musze być w Chinach i zaliczyć te zadanie, więc przybywam do Chin i nadal nie mogę zakonczyć zadanie bo ciągle pisze że muszę zjawić się w Chinach. O co chodzi jestem w Chianch i nie moge ukonczyc przeciez posiadam ten klucz. Więc udałem sie do tej Smoczej Jaskini i sam aktywować te drzwi ale pisze że nie posiadam tego kamiennego klucza, przecież go mam w ekwipunku. Nawet do tej osoby zadzwonilem ktora dała mi tę misję tez nie ma zadnej opcji do aktywowania, co robic. Błąd gry czy co? Ad2. Jak aktywować mumie w swoim domu. Zdobobyłem te 5 glinianych słoi i nadal nie moge. Klikam u siebie na sarkofag "Wezwij mumię" i nic się nie dzieje. O co chodzi. To chyba musi być błąd gry. Z góry dziękuje za odpowiedź |
Cytat:
|
Witam,
Mam pewien problem z misją Ceramika o niezwykłych właściwościach. Jestem w Świątyni Smoka, po wyjęciu reliktu ze skrzyni (oznaczonej żółtym kolorem) wszystkie wyjścia zostają zablokowane (czerwony kolor). Gdzie znajduje się przełącznik aby je otworzyć? Szukam już kilka godzin i nic... Link do screena: http://img535.imageshack.us/i/beztytuupjf.png/ |
bigstar90: Kiedyś też to przechodziłam. I nie mam bladego pojęcia, jak stamtąd wyjść;). Ja się po prostu teleportowałam...
EDIT: Chyba jednak stamtąd wyszłam :). Nie jestem pewna, ale chyba trzeba pokonać mumie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:19. |