![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Jeżeli chodzi o kluby w apartamentach to po kliknięciu na windę masz opcję " jedz razem z grupę" (czy coś w tym stylu), u mnie to działa i osoba towarzysząca jedzie ze mną na wybrane piętro.
|
Ja mam pytanie, czy w tym dodatku cokolwiek działa? Pytanie retoryczne, ale ten dodatek ilością bugów pokonał wszystkie poprzednie, wraz z podstawką, razem wzięte.
|
Zgadzam się z tobą, jeszcze nigdy nie miałam tylu problemów jak z tym dodatkiem. Co załączę grę to jest jakiś inny błąd, nigdy nie wiesz co nowego wyskoczy.
|
Ja do tej pory miałam dwa błedy: z windą i Simką więc nie narzekam....
|
Czy można stać się z powrotem człowiekiem, gdy zostało się zarażonym "wampirzyzmem" ?
|
Adam jak już to wampiryzmem,a poza tym już było o tym,ze kupujesz w laboratorium coś warte 3tys.
|
To "coś z 3 tysiaki" to mikstura, do kupienia w ośrodku naukowym.
|
a w której kategorii jest maszyna do efektów specjalnych ? ;) .
bo moja simka ma pragnienie, żeby kupić. a ja szukam, szukam i nie wiem gdzie szukać :D i można kupić kulę dyskotekową ? . EDIT: dobra już mam ;D |
Cytat:
Jedynie czasami wyskakuje okazja, ale budynek nie istnieje. To średnio przeszkadza |
Też nie narzekałam, aż ze 2 dni temu zniknął mi sim. Niewidzialny, nie mogłam go w domu namierzyć, nic nie mógł robić. Musiałam podzielić rodzinę i znów go do niej wsadzić. Nie życząc nikomu źle, nie chwalmy dnia... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:19. |