![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
a ja mam pytanie: otóż dzisiaj będę mieć nowy komputer, ale nie chcę stracić wszystkich dodatków z internetu, modów, save-ów i zapisanych simów. co powinnam zrobić, żeby przenieść to na 2 komputer? mam pendrive'a , płyty, tylko nie wiem co mam przenieść?
|
Jeśli nie masz tych 2 kompów połączonych w grupie domowej, to się narobisz z tym przenoszeniem:P
Aby mieć identyczny stan gry, musisz skopiować to co wymieniłaś: savy i mody: instalki z sims3pack i folder z plikami packages. I tyle;) ps jeśli coś tam z modów pominiesz to nic się nie stanie, gra będzie działać normalnie |
jaja nie wprowadzaj w błąd,bo co to za problem skopiować cały katalog ts3 z moich dokumentów i po instalacji gry na drugim kompie po prostu go podmienić,tylko wszystko zależy od pojemności pendrive'a,w przeciwnym razie poprzenosisz pojedynczo
|
ilona a po co przenosić tyle GB skoro przyda się tylko save z moich dokumentów? :D
|
a dodatki z neta,które instalują się w DCCache i DCBackup,do tego katalog Mods,SavedSims-jeżeli masz simy z neta,Library-jeżeli masz pobrane domy,InstalledWorlds i WorldCaches-dla okolic,no chyba,ze ktoś chce instalować wszystko od nowa-ja mam 17gb dodatków z neta,wiec dziękuję za ponowne ich instalowanie-albo mu na tych plikach nie zależy
|
dzięki wielkie :) już mi się udało przenieść, chociaż nie powiem, miałam z tym problemy, bo mam 2 pendrive'y po 4 gb i musiałam kombinować, ale w końcu mi się udało. gra chodzi dobrze, ale wkurzyłam się na maksa,bo mi jakiś błąd wyskoczył i nic się nie zapisało. ech no trudno :P
|
Jak wyłączyć opcję nazwisk dwuczłonowych w story progression?
|
Problem z ciałem sikmki w the sims 3 kariera.
Witajcie :)
Mam pewien problem. Otóż moja simka w Riverview adoptowała sobie dziewczynkę, i zmieniłam ją za pomocą kodu w nastolatkę. Wszystko było ok, ale nagle zaczęły się dziwne problemy. Otóż simka zaczęła przeskakiwać do wzrostu dziecka, zachowując swoje ubranie. Wygląda to dziwnie, i nie wiem co mam zrobić. W razie czego mogę dodać fotki jak to wygląda. Dzięki z góry ;) |
A czy próbowałaś postarzeć ją jeszcze o jedną grupę wiekową? Albo za pomocą modu NRaas, edytuj ją w trybie tworzenia sima. Czyli zamień ją w dorosłą wyjdź, znowu wejdź i z powrotem w nastolatkę... :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:35. |