![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Ciekawe co z karierą opiekunki, jaki awans można tam zdobyć?
Podobały mi się wspomnienia z 2 i tego mi brakowało. Szkoda, że nie będzie nowego miasta moje Bridgeport jest straszniej zagracone. Nie wiecie skąd ściągnąć jakieś duże, przestronne otoczenia? |
Z GW? Ja chcę być opiekunką do dzieci! Już kiedyś chyba gdzieś pisałam, że to byłby ciekawy zawód. Możesz go wykonywać w domu. Więc jest ekstra. Zwłaszcza, że jak to wywnioskowałam, można zajmować się kilkoma dzieciakami na raz.
|
Ja bym ich nie upilnował, czasami mam problemy z jednym :D
|
@Nightfall - w Balandze była taka skrzynia z kostiumami, i przebierać się w nie mogły zarówno dzieci, jak i dorośli. Niektóre były naprawdę fajne. Z tego, co piszą o Pokoleniach, wnioskuję, że tam chyba będą mogły się przebierać tylko dzieci - niezbyt mi się to podoba. I pewnie jak zwykle po macoszemu potraktują młodsze dzieci, bo z tego, co wiem, nadal wystarczy im zmienić pieluchę, żeby były czyste. Will Wright by chyba na coś takiego nie pozwolił, gdyby nadal zajmował się Simsami :(( Mogliby to chociaż w aktualizacji zmienić, jak w przypadku suwaków z PZ...
|
Wyimaginowany przyjaciel???? Bardzo ciekawy i oryginalny pomysł. W sumie tych baśniowych i legendarnych stworów jest sporo i ciągłe powtarzanie ich byłoby nudne. Mamy przecież kostuchę, duchy, wampiry, mumie. No... może trochę przesadziłam za dużo to tego nie ma :/ Wiele nastolatków ma tego typu znajomych.
Mi się zdaje, czy będą bitwy na poduszki? Właśnie! Ta dziewczyna ma ciemniejszą cerę i białe dłonie. |
Ten dodatek coraz bardziej mi się podoba już się doczekać nie mogę naprawdę zapowiada się świetnie ;).
|
Ściągnęłam z Giełdy, ale przez to musiałam reinstalować simsy bo powodowało to jakiś błąd.
Ja tez nie mogę się doczekać i to bardziej niż na Zwierzaki! |
No, nawet zapowiada się ciekawie i mogę uwierzyć, że będzie lepszy od pozostałych, ale tak jak tu zostało powiedziane Will Wright, by na wiele rzeczy się nie zgodził. Zobaczmy co z tego wyjdzie ;0
|
Nowy dodatek nie przyniesie uniwersytetów, ale rodzice młodych Simów będą mogli wysłać swoje dzieci do szkoły z internatem. W zależności od rodzaju wiedzy, jaką chcesz aby posiadł młody Sim, możesz wybierać z dużych zasobów takich szkół. Od akademii sportowej, po szkołę wojskową.
Buahahaahahahaha - zrobię lalunię i wsadzę ją do szkoły wojskowej , to lepsze od studiów Buahahaha |
No zobaczymy ale ma nadzieję że ten dodatek będzie dobrym dodatkiem . Jak, na razie wszystko ładnie wygląda, ale zobaczymy jak, to będzie jak ten dodatek już trafi w nasze ręce. Jestem pewna że na pewno jakieś błędy będą, ale mam nadzieję że będzie ich mniej, no ale zobaczymy jak, im to wyjdzie ;). Miejmy nadzieję że będzie lepiej niż dotychczas.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30. |