![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
hm w piecu ? tam gdzie jedzenie zrobic? jak tak to sie nie da .
|
Cytat:
|
czesc, mam misje z fontanna i jest zadanie: stworz sobie wroga na ofiare z krwi. O co chodzi? probowałem juz zabic w pojedynku i bic sie i sie strasznie poklucic i nie wiem co moge zrobic :(
z góry dzieki :) |
Cytat:
|
da sie zmieniac ubranka dzieciom? niektore wysokopostawione maja brzydkie łachmany, a te z nizszego stanu wyszukane fatałaszki ;/
i jak wziac rozwód? Mam monarche lesbijke i zeby wykonac questa na potomka, musialam wziac slub z facetem, zabilam go, ale monarcha nadal ma w nastrojnikach "kula u nogi (malzonek)" co zrobic, zeby ponownie wziac slub? |
Hej, ja jestem w misji wesele, i czy ktoś wie jak się przebrać w odzienie weselne???
|
Jak zdobyć bonus ,, spojrzenie wszechwiedzącego'' w misji Nie czuje się zbyt dobrze . W ogóle nie mam pojęcia?
|
erem - jeśli masz je w wyposażeniu, to kliknij na nie i powinna pojawić się opcja.
kasienkamala - na kapłanie będziesz miała opcję modlenia się, po jakimś czasie pojawi się ten bonus. |
Dzięki Searle :)
Misja Pielęgniarka z klątwa. Nie mogę znaleźć anielskiego ziela szukałam kolo kuźni i klasztoru ale nic . Może mam za mały poziom 7 |
nie tam, nie trzeba wysokiego lvla
zrob sobie jednego dnia "dzień zielarza" (ja to tak nazywam) i przeczesz cała mapke w poszukiwaniu ziół i odkrywaj je pare krzaczków możesz też znależć chyba jakoś za targiem/karczmą i chyba za boiskiem do królanta, tuż przy murze |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:14. |