TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Kaina 18.04.2011 09:31

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

hm w piecu ? tam gdzie jedzenie zrobic? jak tak to sie nie da .

arianes 18.04.2011 11:26

Cytat:

Napisał Kroppa (Post 1389734)
W misji z polowaniem na dzika nie mogę dać miodu temu kolesiowi z obozu pod lasem. Jak mu to dać?! zaprzyjaźniłam się z nim i nic... nie mam już pomysłu... :<

Chodzi tu raczej o pitny miód. Musisz go uwarzyć w beczce, a potem kliknąć "podaj napitek" i z listy wybrać interesującego Cię sima.

kotex10 18.04.2011 17:28

czesc, mam misje z fontanna i jest zadanie: stworz sobie wroga na ofiare z krwi. O co chodzi? probowałem juz zabic w pojedynku i bic sie i sie strasznie poklucic i nie wiem co moge zrobic :(
z góry dzieki :)

kotex10 18.04.2011 17:30

Cytat:

Napisał arianes (Post 1390231)
Owe zioło możesz znaleźć w 3 miejscach :)
1 i 2. Koło klasztoru Pioterańskiego (czy jak to się tam nazywa)
3. W drodze do lasu. Podpowiedź: jeśli masz już wybudowaną kuźnię to na mapie teren Twojego królestwa zostaje obudowany murem. Ziółko rośnie tuż za nim, to nawet jest pierwszy krzaczek po lewej ;)

Za to ja mam dziwny problem.
Mam misję: Królewskie Skrytobójstwo i muszę odnaleźć "zaginiony skarb". Tylko nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać. Byłam w kramie, w wiosce, w lesie, w jaskini, nawet na morzu... I nic... Gdzie tego szukać?? Wie ktoś?

Edit: Wskoczyłam nawet do padołu i nic... Ma ktoś może jakiś inny pomysł?

chyba jest w skrzynce pocztowej czy jak to tam nazwac

Dżiglipaff 18.04.2011 19:44

da sie zmieniac ubranka dzieciom? niektore wysokopostawione maja brzydkie łachmany, a te z nizszego stanu wyszukane fatałaszki ;/

i jak wziac rozwód? Mam monarche lesbijke i zeby wykonac questa na potomka, musialam wziac slub z facetem, zabilam go, ale monarcha nadal ma w nastrojnikach "kula u nogi (malzonek)"
co zrobic, zeby ponownie wziac slub?

erem996 19.04.2011 11:49

Hej, ja jestem w misji wesele, i czy ktoś wie jak się przebrać w odzienie weselne???

kasienkamala 19.04.2011 21:43

Jak zdobyć bonus ,, spojrzenie wszechwiedzącego'' w misji Nie czuje się zbyt dobrze . W ogóle nie mam pojęcia?

Searle 20.04.2011 06:47

erem - jeśli masz je w wyposażeniu, to kliknij na nie i powinna pojawić się opcja.

kasienkamala - na kapłanie będziesz miała opcję modlenia się, po jakimś czasie pojawi się ten bonus.

kasienkamala 20.04.2011 08:30

Dzięki Searle :)

Misja Pielęgniarka z klątwa.
Nie mogę znaleźć anielskiego ziela szukałam kolo kuźni i klasztoru ale nic . Może mam za mały poziom 7

Dżiglipaff 20.04.2011 09:30

nie tam, nie trzeba wysokiego lvla
zrob sobie jednego dnia "dzień zielarza" (ja to tak nazywam) i przeczesz cała mapke w poszukiwaniu ziół i odkrywaj je

pare krzaczków możesz też znależć chyba jakoś za targiem/karczmą i chyba za boiskiem do królanta, tuż przy murze

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:14.