![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Gdzie moge kupić luk weselny i tort na ślub?
|
Jest w trybie kupowania, chyba w zakładce z rozrywką, ale teraz na szybko nie umiem powiedzieć.
|
Cytat:
|
Tort i łuk weselny dochodzi przecież w pokoleniach :)
|
A mi się coś porobiło z dniem festiwalu w rodzince którą od dłuższego czasu gram. Na początku było normalnie, ale od jakiegoś czasu tak jakby rozdzielił się na dwa dni: wolne od pracy z jego okazji jest w niedzielę, a informacja o nadejściu owego dnia, a także pragnienia simów z nim związane, pojawiają się w poniedziałek. Da radę to jakoś naprawić?
|
Próbuję zaprzyjaźnić się z jakimś kosmitą i wprowadzić go do rodziny, jednak za każdym razem kiedy mnie odwiedzają (bez zaproszenia) lub porywają jest to jeden z tych samych trzech kosmitów, i wszyscy z nich są emerytami z wypełnionym paskiem życia. Chciałabym wprowadzić kogoś, kto jeszcze trochę pożyje. ;) Czy Was odwiedzają młodsi kosmici?
|
Mnie nie... Ale ja używam kodu TestingCheatsEnabled True i zmieniam w CAS'ie ich wiek na młodych dorosłych:D.
|
Po wielu tygodniach spotykania tych samych trzech staruszków kosmitów wczoraj odwiedził mnie nowy, i to w dodatku dorosły! No popatrz ;)
|
Nikt nie wie jak rozwiązać mój problem? :< Może da się jakimś kodem zmienić dzień festiwalu? Przypuszczam, że to by pomogło.
|
Jakly,a może ustaw inną porę roku, to i te dni festiwsali się zresetują?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33. |