TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Fallen 01.08.2013 12:48

Odp: Forumowa Mafia

Edytowałam już! xD
- Upał nie do wytrzymania. - Odpowiedziałam Deanowi. - Nikt nie spodziewał się takich wydarzeń... - spojrzałam na Morganę, a następnie na Maqrylla.
- Czym się zajmujecie?

Everlasting 01.08.2013 12:49

-Jestem byłym dziennikarzem oraz mechanikiem. Zrezygnowałem jednak z posady w gazecie od czasu śmierci Meryam, jedynej redaktorki...

Alcioo :33 01.08.2013 12:49

- Okej dziewczyny słuchajcie. Wiecie o Rudej, prawda?- popatrzyły się na siebie, oc było gestem, że tak- a więc, wiem kto ja zabił. Zanim jednak do tego dojdę opowiem Wam o sobie. Żyłem normalnie na ziemi, jak Wy, ale zaciekawił mnie wyjazd na atlandtyę, jednak nie było już miejsc. Prezydent powiedział, że mogę lecieć jako "sztuczny Wraith", ale ja się nie zgodziłem. Om zagroził mi śmiercią, więc poleciałem. Wraith mnie zaakceptowali, wczoraj poznałe Dianę, opowiedziałem jej wszystko, uwierzyła mi, dziś Chrupka i Cherry, oni dalej się do mnie przekonują. Nie jestem wraith, wraith nie mają łez- a właśnie teraz popłynęły mi z oczy- nie mają też krwi- naciąłem naskórek- Dziś rano przyszli do mnie, cała piątka Wraith, pogratulowali mi zabicia Rudej, jednak ja tego nie zrobiłem, powiedziałem im to. Wtedy zza nich wyłonił się skromny Wraith i powiedział, że on ją zabił. Mam to na nagraniu- wyciągnąłem im odtwarzacz i puściłem film- boję się wraith, więc uciekłem. Powiem Wam coś jeszcze, za tego Wraith'a co zabił rudą jutro przyleci inny, który nie zna litości, dlatego musimy być na baczności- bardzo ciekawiło mnie czy mi uwierzą, ja w 100% mowiłem prawdę.

Morgana 01.08.2013 12:56

- wlasciwie to... nie zajmuje sie... wiesz, ja nie wiem prawie nic o sobie. stracilam pamiec w wypadku... - wydukalam z lekkim smutkiem patrzac na caroline. nie mowcie dowodcom. nie chce byc odeslana spowrotem, mimo ze ta misja jest niebezpieczna
po chwili uslyszalam odpowiedz maqryll'a. patrzylam na niego dziwnym wzrokiem, nie wiedzac za bardzo co odpowiedziec. czy on mowi powaznie?

Everlasting 01.08.2013 13:01

Tylko tego mi brakowało. Kontaktu z mafiosami lub innymi.
-Muszę już iść. No wiecie jak to jest.
Nie jestem dobry w dawaniu rad, pocieszaniu ludzi i tym podobne. Zazwyczaj tylko pogarszam sprawę. Oddaliłem się, zostawiając pełny talerz na stole

Cytryśnia 01.08.2013 13:05

Pogadaliśmy dłuższą chwilę z tamtymi. Oni nie byli jednak zainteresowani naszym towarzystwem. No trudno
Obejrzeliśmy z Qwert'em skoczki. Nawet ciekawe. Zrobiło się chłodno. Mimo, że nie lubię być nachalna spytałam Qwerty'ego moze pójdziemy do ciebie? Jestem ciekawa jak mieszkasz.

Alcioo :33 01.08.2013 13:05

- Coś jeszcze, słuchajcie. Wiem, że niedawno przybyło sześcioro ludzi, którzy nie dają znaku życia. Najprawdopodbniej są wyznawcami wraith, i szukają ofiar w mieszkańcach. Ci ludzi, którzy przyszli do mnie dziś rano, to ich słudzy, tak jakby poddani. Strach się bać, co oni mogą wymyślić. Wiem, że ten co ma przylecieć za tego który został oddelegowany ma na imię FresH, to tyle.
- Zapomniałem jak ma na imię! - pomyślałem
- Ej, czekaj!- wrzasnąłem- nie jestem z Wraith, ucieklem od nich, ostrzegam Was o nich, jeżeli to zlekcewarzysz, zlekceważysz moje zdania o Wraith, oni zabiją Cię jak rudą, która zlekceważyła informacje od wraith. Oni mają kamery nad całą atlantydą, mogą zabić Was jednym wybuchem, jednak stwierdzili, że nie ma sensu niszczyć planety! Stój! Zginiesz! Nie wychodź poza obóz, poważnie!

Everlasting 01.08.2013 13:09

Niespodziewanie uderzyła mnie pewna myśl.
Wróciłem do stołówki, zapytałem ową dziewczynę mówiącą o Wraithach ochrypłym głosem:
-To ty zabiłaś Meryam?

Alcioo :33 01.08.2013 13:11

-Mówisz do mnie?! Człowieku, jestem mężczyzną! Nie nie zabiłem Meryam, ona szukała Rudej, natrafiła na Wraith! Upozorowali śmierć, że spadła ze schodów, przyleciał poduszkowiec i zabrał jej ciało. Przykro mi z jej powodu- łza spłynęła mi po policzku, to był dla nich znak, że nie jestem Wraith, bo wraith nie mają łez.

Shiver 01.08.2013 13:13

Roia zaproponowała,żebyśmy poszli do mnie. Zawahałem się, ale w sumie co mi szkodzi.
- Jasne, chodź za mną - powiedziałem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:37.