![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Grupa agentów wybiegła z tunelu, od razu strzelając do armii Lokiego. Genesis skoczył za śmietnik, by uniknąć postrzału. Pink Panther przekoziołkował, ostrzeliwując helikopter, który nad nimi zawisł.
Nagle dało się słyszeć pisk opon wyjeżdżającego zza rogu samochodu. - Nie! – machnął ręką wieloryb. Niestety było już za późno. Rozpędzone auto z przyciemnionymi szybami wjechało wprost w Charonette, która przy takiej sile nie miała szans i tylko przeleciała nad dachem pojazdu. Dziś mafia wyeliminowała Cherrie. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Genesis 3. Ktoś 4. Rainbow Dash 5. Krewetka 6. Skromny Pan Mroczności 7. Luna 8. Orka Helena 9. Juliet 10. Nix 11. Pink Panther 12. Diana 13. Everlasting 14. Słodki Pan Ciastek 15. Wieloryb 16. Mystically mad 17. Chwalisława |
Cytat:
nie będę wdawała się w głupie dyskusje zaraz się przekonasz kogo ''zabiłam'' xd @up, a więc, padła kolejna userka, która nie udzielała się w grze, ba, nie oddała dziś głosu cóż, umierają, a bardziej raczej rezygnują ludzie którzy nie mają czasu - moje zdanie |
Cytat:
Po drugie zrobiłam okrojoną listę, ponieważ mam jeszcze listę osób podejrzanych i osób, które podejrzewam tylko trochę. |
renibow, uwazaj, bo ty jestes nastepna. odppadaja adminki xd
|
w sumie to sie ciesze ze mnie nei zabili.
nyska masz znicz, zebys nie czula sie ignorowana ['] ['] co teraz? |
haha moze mafia sie msci na adminach xD
|
Cytat:
Ale Cherrie? Mafia albo chce nas zdezorientować, albo nie ma pomysłu kogo wyeliminować, albo to jakaś rozgrzewka i cisza przed burzą. Tak myślę :| |
Ja ma wrażenie, że mafia eliminuje osoby, które się dużo nie wypowiadały i nie rzucały oskarżeniami.
Bjork się nie wypowiadała a Cherrie nie oskarżała nikogo(no chyba, że mnie coś ominęło). |
Bunt przeciw władzy xD
Renibow, uważaj na siebie. Lol, mafia w tej edycji jest jakaś dziwna :| |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:42. |