![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Wiem że tysiące ludzi już to tu pisało, ale... CHCĘ ZWIERZAKI!!! Już tak się nie omeg doczekać że spać po nocach nie mogę. :D Cały czas myślę o rodzinach które stworze ze zwierzaczkami :3
|
anka91, wysłałam więcej rodzin:
http://www.mediafire.com/?nontm4kc1nsvs87 Są tam też jakieś zwierzęce rodziny, ale najważniejsza jest samotna Agnieszka Zadek i jakiś kolo, skopiowany z SV. Rodziny z samymi zwierzętami możesz sobie skasować, ale zatrzymaj obydwu samotnych Simów. To bardzo proste, wprowadzasz na działkę np. tylko Agnieszkę, potem tworzysz swoje rodziny z samymi zwierzętami i dodajesz do Agnieszki. Jak zwierzę Ci się nudzi, dodajesz do rodziny samotnego Sima, a potem wyprowadzasz go razem ze zbędnym zwierzakiem :P |
To zdjęcie co podała Maszka jest okropne. Jakby miał same oczodoły.
|
W Demie też to tak wygląda, czyli już tego nie zmienią. Może niezależni twórcy coś na to poradzą, bo oczy źrebiąt naprawdę mogą być największą graficzną porażką tej gry!
|
te oczy to pewnie zależą od karty graficznej
|
dziekuje anie :) wieczorem to zmienie, a propo, moglabyc podac taki poradnik http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 tylko ze na Windowsa 7? bo jak pare dni temu przerabialismy mi tą gre zebym mogla zobaczyc zwierzaczki w ruchu to bylo z tym troche klopotu bo zupelnie inne foldery byly hehe pamietam ze zajelo to ok 1,5 godziny :P
dzis juz ostatniego wrzesnia :) nie moge doczekac sie gry hehe prawie nie spie po nocach xD |
anka91, każdy system ma to trochę inaczej, za dużo roboty, nie chce mi się :P Poza tym to ja mam już pod siebie Windowsa skonfigurowanego i nawet nie pamiętam jak te foldery się nazywały na początku. Ja nie instaluję gier "domyślnie", czyli tak, jak gra chce.
Anjanka, ja mam wypasiona kartę grafiki, mam Simsy z grafiką ustawioną na maksa, więc te oczy raczej nie zależą od karty grafiki. |
Zwierzaki na pewno będą przed primerą
bo nawet w sklepie ,,gram" jest że wyślą 19.10.2011 |
Oj tam, oj tam. Jeden czy dwa dni nic nie zmienia, chcoaz wolę grać w Zwierzaki wcześniej.
|
hmm...to ja nie wiem może ktoś zrobił takie oczy konia no nie wiem przekonamy sie co bedziemy gdybać prawda? :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:37. |