TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

nmin 02.10.2011 14:55

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał kaka2610 (Post 1455425)
jak bym mogła to bym śledzika usunęła :P

Nie mam co prawda konta na nk od około półtora roku, ale pamiętam, że Śledzika można było usunąć, chyba tylko w określonych przeglądarkach, ale można było. Poszukaj w Google :)

TheSimka3 02.10.2011 14:57

A moi znajomi wogóle nie mają The sims 3 :P. Mój entuzjazm do zwierzaków ucichł. Kiedyś nie mogłam się go doczekać z powodu koni... Ale gdy rodzice zapisali mnie na jazdę konną... Po prostu wole żywe zwierzęta niż te ,,fikcyjne''

Narutoman 02.10.2011 14:58

Nowy filmik (o którym wspomniała wcześniej anie_1981) - 7:33 - ten facet mówi że są króliki :O Powiedział też że ze swoimi małymi zwierzątkami można iść na miasto, można pojechać samochodem z wężem na rękach :O A w 9:20 tamten facet mówi że jak wyprowadzamy psy na spacer, to one cały czas nie idą tylko od czasu, do czasu się zatrzymują na siusiu, albo żeby coś powąchać :O

6 nowych zdjęć

3 lekcje ze zwierzaków - ''Upewnij się, że potomstwo nie głodować: mogą być zasilane z matką, czy można karmić je z butelki,, :D
W lekcjach opieki dla psów i kotów, przeczytałem że jak nie będziesz się dobrze opiekować swoim psem, kotem lub koniem to przyjdzie ktoś ze schroniska i zabierze ci zwierzęta

anie_1981 02.10.2011 16:15

Ja może się powtarzam (oj powtarzam się...), ale już chcę ten dodatek! Obejrzałam filmik pobieżnie i nie zwróciłam uwagi na króliki. Teraz obejrzę jeszcze raz, z nastawieniem na wskazany przez Narutomana fragment. Ja chcę małego, czarnego króliczka, z białą łatką na oku! :P

EDIT:

On nie powiedział "rabbits", tylko "rodents", czyli gryzonie. Niestety nie chodziło mu o króliki.

Narutoman 02.10.2011 16:23

Ja tam słysze rabbits :P

Ejak 02.10.2011 17:29

Informacje o filmiku:
Internetowy serwis SimGoodie.com opublikował nowy materiał video, przygotowany przez zespół The Sims. W rolach głównych trzej SimGuru - Graham, Ryan oraz Shannon jako dzielna operatorka kamery.

Oglądając video, mamy okazję poznać dość sporą grupę ludzi, którzy pracują nad nadchodzącym dodatkiem. Każdy z nich zdradza nam czym się zajmuje w zespole The Sims po czym opowiada o małym fragmencie gry, który wprowadził do życia w Zwierzakach.

Tym sposobem z filmu możemy się dowiedzieć że..
z psami możemy swobodnie wychodzić na spacery. Po wyborze parceli, którą chcemy odwiedzić naszego sima i psa łączy smycz po czym oboje ruszają na podbój miasta. Podczas "wyprawy" może dojść do małych przerw na siku lub obwąchanie drzewa.
psy i koty mogą podróżować samochodem jedynie, kiedy jest z nimi ich właściciel.
konie nie mogą wejść do domu.
zwierzęta jedynie siusiają :).
w mieście znajdziemy zwariowaną babcię, która ma bzika na punkcie kotów. Ma ich całe mnóstwo, a swoje uwielbienie do futrzanych czworonogów pokazuje m.in.: nosząc czapkę z wizerunkiem kociej mordki. Mieszka w domu oddalonym od centrum miasta i innych mieszkańców.

Polecamy!
Źródło: SimPrograms

EDIT: Ja tam, też słyszę rodents. Zauważyliście, że w tym filmiku w momencie (nie tylko) 2:14 min., jak za nią są te otwarte pudełka z dodatków do 3, to tam Pokolenia mają instrukcję ? Nam nie dali skąpiradła.

nmin 02.10.2011 18:31

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1455503)
Po wyborze parceli, którą chcemy odwiedzić naszego sima i psa łączy smycz po czym oboje ruszają na podbój miasta.

Mam nadzieję, że smycz nie będzie domyślna i nie będzie się pojawiała tak, jak na przykład wózki dla dziecka (czyli wystarczy mieć na parceli, nie trzeba w plecaku, żeby pojawiały się same). Mogłaby być opcja do wyboru w tych opcjach przemieszczania się, wybieranych w lewym górnym rogu. Smycz jest fajna, ok, ale jeśli wyślę Sima z psem na koniec otoczenia, przez jakieś łąki i lasy, to nie chcę, żeby pies szedł na smyczy.

anie_1981 02.10.2011 20:12

Jakby poprawili wózki też byłoby dobrze. Już nawet bym zniosła to, że wózki by częściowo tonęły w chodniku, byleby Sim nie wyjmował dziecka z wózka przy byle nierówności. Wiem, marzenia. Napalałam się na wózki naprawdę solidnie, a teraz właściwie w ogóle ich nie używam, bo są skopane. Czegoś podobnego obawiam się z prowadzeniem psów na smyczy. Wolę się nie napalać i mile się zaskoczyć.

Bawiłam się w dodawanie obiektów do Dema. Grałam nawet w Hidden Springs! Dodatki jak najbardziej działają... No a przynajmniej miasta. Z tym, że nie sprawdzałam w katalogach Buduj\Kupuj, ale miasta są. A skoro już przy katalogach jestem, to nie wszystkie obiekty z podstawki się kopiują z plikami FullBuild0-FullBuild2... Ciekawe dlaczego...

Juhas 03.10.2011 05:14

A ja mam pytanie do osób które mają demo w trybie gameplay'a:
czy ośrodek jeździecki to "rabitt hole" czy budynek odwiedzalny? :)

Searle 03.10.2011 07:43

Szkoda, że nie będzie jednak króliczków. Mój "apetyt" na ich obecność w grze wzrósł ostatnio po tym, jak kupiłam sobie prawdziwego :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:11.