TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Milka10 19.05.2005 12:13

2 Pytania =P

Więc tak :

-Do czego służy czapka radochy ? (nagroda spiracji)
-i do czego słuzy ta czapa z zrowka ?

Snake Eye 19.05.2005 12:21

Więc tak:

Czapka radochy służy do poprawy nastroja twego sima
Drugiego pytania nie rozumiem :D

Guralka 19.05.2005 12:27

Cytat:

Napisał Milka10
Więc tak :

-Do czego służy czapka radochy ? (nagroda spiracji)
-i do czego słuzy ta czapa z zrowka ?

Czapka z żarówką sprawia, że twój sim szybciej się uczy. Szczególnie przydatna w wyższych poziomach nauki, gdzie simy wolno się uczą.

Warson 19.05.2005 23:44

Nio to ja Mam Takie Pytanie, co Zrobic zeby folder do TS2 w Moich Dokumentach Nie Zawierał tak Dużo MB!!! Strasznie mi bierze MB z dysku C i mi siem konczy wolne miejsce... znacie na to jakis sposob?

berata 20.05.2005 00:00

Cytat:

Napisał Warson
Nio to ja Mam Takie Pytanie, co Zrobic zeby folder do TS2 w Moich Dokumentach Nie Zawierał tak Dużo MB!!! Strasznie mi bierze MB z dysku C i mi siem konczy wolne miejsce... znacie na to jakis sposob?

Chyba niestety nie ma takiego sposobu.

lay 20.05.2005 06:22

Cytat:

Napisał Warson

Możesz jedynienie nie ściągać dodatków, nie robić zdjęc i nie kręcić filmów. Możesz także co jakiś czas usunąć ten folder i grać jakby od nowa (gra go odtworzy, ale w pierwotnej wersji). Stracisz w ten sposób rodzinki itp, ale folder powinien zajmować mniej miejsca.

Kash 24.05.2005 13:59

Mam pytanko. Moja simka ukończyła studia na sztuce z wyróżnieniem i teraz chcialabym, aby została artystką. Jak to zrobić? Szukając w kompuerze i gazecie, nie trafiam na ten zawód. Czy on w ogóle się trafi?

Melonka 24.05.2005 14:12

Cytat:

Napisał KashW
Mam pytanko. Moja simka ukończyła studia na sztuce z wyróżnieniem i teraz chcialabym, aby została artystką. Jak to zrobić? Szukając w kompuerze i gazecie, nie trafiam na ten zawód. Czy on w ogóle się trafi?

Trafia się. Jest on zawsze po każdych studiach. Lecz od studii zależy na jaki poziomie bedziesz-mniejsza z tym. Szukaj do oporu napewno znajdziesz. Ja kiedyś po 5 dniach simowych znalazłam. Napewno się uda Życze szczęścia.
Ps.To chyba,a raczej nie jest to błąd.

Kash 24.05.2005 14:34

Cytat:

Napisał Melonka
Trafia się. Jest on zawsze po każdych studiach. Lecz od studii zależy na jaki poziomie bedziesz-mniejsza z tym. Szukaj do oporu napewno znajdziesz. Ja kiedyś po 5 dniach simowych znalazłam. Napewno się uda Życze szczęścia.
Ps.To chyba,a raczej nie jest to błąd.

Czyli np. jeśli będę artystką po studiach sztuki to będe nie na pierwszym poziomie, ale np. na trzecim?

***Silye*** 24.05.2005 15:38

Tak.
Moja simka po studiach na Sztuce miała zawód Fotograf mody...
A może to zależy od oceny?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:29.