![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
KaTuSiA513 a instalujesz je w Moje Dokumenty czy do dysku D? Bo ja kiedyś instalowałam prosto do dysku - ea games - the sims 2 - downloads i nie działało. Możliwe też że nie masz meshy lub na początku gry dałaś żeby te meble wyłączyć.
|
albo wielokrotny problem z dodatkami:
po uruchomieniu gry zaznaczasz "włacz obiekty modyfikowane" wchodzisz do rodzinki dowolnej w menu ustawień *takie tybiki* wybierasz w prawym górnym rogu "Okienko obiektów modyfikowanych" czy jakoś tak i wybierasz tam "wyłącz" zapisujesz rodzinkę uruchamiasz grę od początku |
Jako nowicjuszka witam wszystkich forumowiczów. :)
Mam problem, jesli ktoś już miał podobny i o nim pisał, to z góry przepraszam za powtórkę. Moje pytanie dotyczy zmiany ubrania wierzchniego: czy jest ono w ogóle możliwe? Ani wtedy, gdy klikam na szafę, ani wtedy, gdy klikam na wieszak nie pojawia mi sie opcja zmiany ubrania wierzchniego. Podejrzewam, że to wynik jakiegoś błędu w grze, ale byłabym wdzięczna za pomoc, gdyby ktoś coś więcej wiedział na ten temat. Pozdrawiam |
a kilkasz na szafe maxisowa czy sciagnieta? niektre sciagniete nie sa kompatybilne z tym dodatkiem i dlatego sa problemy
pamietaj, ze najpierw musisz kupic ubranie wierzchnie, zeby moc je zmienic ;) |
Na szczęście gdzieś na forum udało mi się znaleźć informację, że należy wyłączyć zawartośc zmodyfikowaną. Mój zwykły pośpiech zadziałał przedwcześnie. ;] Ale mimo wszystko wielkie dzięki.
|
Czy ktoś mógłby zrobić jakiś spis wszystkich dostępnych w grze rang i jak je zdobywać? Niektóre rangi są oczywiste, jak ranga wędkarska, ogrodnicza itp., ale są też takie jak np. magazynier, które nie wiadomo jak rozwinąć. Spotkałam się z nimi kontrolując Maxisowskie Simy na studiach.
|
Cytat:
To na razie taka szybka odpowiedź, ale wydaje mi się, że już ktoś prosił o spis rang... Spróbuj przeszukać forum :) Proszę: Rangi |
Witam wszystkich.
Otóż mam problem z the sims 2 cztery pory roku. Podstawowa wersja działa bez zarzutu. Dodatek sie instaluje, ale gdy włączam gre to nie ma pokazowego filmiku. A gdy wejde w rodzine i klikam na jkis przedmiot to okienko z czynnosciami szybko znika i to jet wkurzające. Dodam ze nie ściągałam zadnych innych dodatków. Proszę pomóżcie co robic |
Ja też tak miałem i po jakimś czasie przestało :P
A z tym okienkiem czynności, to może za szybko ''uciekasz od niego''? |
Albo przez przypadek trzymałaś tab lub shift
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:17. |