TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Cztery Pory Roku - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35618)

Milka84 03.02.2009 10:46

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

KaTuSiA513 a instalujesz je w Moje Dokumenty czy do dysku D? Bo ja kiedyś instalowałam prosto do dysku - ea games - the sims 2 - downloads i nie działało. Możliwe też że nie masz meshy lub na początku gry dałaś żeby te meble wyłączyć.

Wampirencja 07.02.2009 01:37

albo wielokrotny problem z dodatkami:
po uruchomieniu gry zaznaczasz "włacz obiekty modyfikowane"
wchodzisz do rodzinki dowolnej
w menu ustawień *takie tybiki* wybierasz w prawym górnym rogu "Okienko obiektów modyfikowanych" czy jakoś tak i wybierasz tam "wyłącz"
zapisujesz rodzinkę
uruchamiasz grę od początku

Aislinn 09.02.2009 13:26

Jako nowicjuszka witam wszystkich forumowiczów. :)

Mam problem, jesli ktoś już miał podobny i o nim pisał, to z góry przepraszam za powtórkę.
Moje pytanie dotyczy zmiany ubrania wierzchniego: czy jest ono w ogóle możliwe? Ani wtedy, gdy klikam na szafę, ani wtedy, gdy klikam na wieszak nie pojawia mi sie opcja zmiany ubrania wierzchniego. Podejrzewam, że to wynik jakiegoś błędu w grze, ale byłabym wdzięczna za pomoc, gdyby ktoś coś więcej wiedział na ten temat.
Pozdrawiam

mabda 09.02.2009 13:51

a kilkasz na szafe maxisowa czy sciagnieta? niektre sciagniete nie sa kompatybilne z tym dodatkiem i dlatego sa problemy
pamietaj, ze najpierw musisz kupic ubranie wierzchnie, zeby moc je zmienic ;)

Aislinn 09.02.2009 16:13

Na szczęście gdzieś na forum udało mi się znaleźć informację, że należy wyłączyć zawartośc zmodyfikowaną. Mój zwykły pośpiech zadziałał przedwcześnie. ;] Ale mimo wszystko wielkie dzięki.

batmanka 14.02.2009 16:09

Czy ktoś mógłby zrobić jakiś spis wszystkich dostępnych w grze rang i jak je zdobywać? Niektóre rangi są oczywiste, jak ranga wędkarska, ogrodnicza itp., ale są też takie jak np. magazynier, które nie wiadomo jak rozwinąć. Spotkałam się z nimi kontrolując Maxisowskie Simy na studiach.

Björk 14.02.2009 16:26

Cytat:

Napisał batmanka (Post 958324)
Czy ktoś mógłby zrobić jakiś spis wszystkich dostępnych w grze rang i jak je zdobywać? Niektóre rangi są oczywiste, jak ranga wędkarska, ogrodnicza itp., ale są też takie jak np. magazynier, które nie wiadomo jak rozwinąć. Spotkałam się z nimi kontrolując Maxisowskie Simy na studiach.

Rangę magazyniera dostaje się we Własnym Biznesie, jeżeli sim uzupełnia towar na półkach.
To na razie taka szybka odpowiedź, ale wydaje mi się, że już ktoś prosił o spis rang... Spróbuj przeszukać forum :)

Proszę:
Rangi

Ziabka19 06.03.2009 10:15

Witam wszystkich.
Otóż mam problem z the sims 2 cztery pory roku. Podstawowa wersja działa bez zarzutu. Dodatek sie instaluje, ale gdy włączam gre to nie ma pokazowego filmiku. A gdy wejde w rodzine i klikam na jkis przedmiot to okienko z czynnosciami szybko znika i to jet wkurzające. Dodam ze nie ściągałam zadnych innych dodatków. Proszę pomóżcie co robic

dżin. 06.03.2009 14:54

Ja też tak miałem i po jakimś czasie przestało :P
A z tym okienkiem czynności, to może za szybko ''uciekasz od niego''?

Ajloneczka 06.03.2009 15:52

Albo przez przypadek trzymałaś tab lub shift

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:17.