![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Chciałabym, aby admini i moderatorzy bardziej karali userów, którzy wypowiadają się w dziale the sims 1 np. "Nie lubię The Sims, nie gram w nie, gram w 2!!!!!!" To czysty offtop i to mnie już naprawdę irytuje. Lubię obie części tak samo, ale takie wypowiedzi to już przesada.
|
moderator nie wszystko zauwazy, jezeli uznasz cos za offtop - raportuj post, napewno ktoś się tym zajmie.
To ta ikonka wykrzyknikiem, taki znak drogowy, przy poscie. |
Konieczne jest podkreślenie, że forum o The Sims nie jest o całej serii, ale tylko o pierwszej części.
Sugeruję, żeby zmieniono nazwę na The Sims(1), albo po prostu The Sims 1, żeby mniej kumaci mogli zrozumieć, że to nie tam się pisze o TS2(nie wiem czemu, ale nawet po zmianie miejscami TS1 z 2 oni i tak uporczywie tam piszą). |
@up, ten temat byl poruszany na forum wiele razy, i stanelo na tym, ze The Sims, to The Sims, a nie The Sims 1.
|
Caesum, juz raz poruszales ten temat, wiec po co robisz to od nowa?
jest the sims i bedzie the sims. a ze komus nie chce sie czytac tematu forum, to trudno, swiata nie zbawisz. |
Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.
Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem". Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3 No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu. |
ten temat byl juz poruszany 2 miliony razy, wiec skoro jest tak, to widocznie modom to pasuje
|
Caesum, problem jest w tym, ze LUDZI nie obchodzi, czy to forum od ts czy od ts2 - widza pierwsze lepsze i wrzucaja tam swoj problem niecierpiacy zwloki. i bez wzgledu na to, czy sie tam da wielką 1, czy wielki napis "to nie jest forum ts2" to nic to nie zmieni.
|
Cytat:
|
Cytat:
Caesum, problem polega na tym, że stotka ma rację - jeżeli ktoś nie jest w stanie dostrzec wielkiego forum od ts2 nie zauważy również "1" przy nazwie The Sims, nawet jeżeli to "1" wyskoczyło by z monitora i uderzyło ich w czoło. niestety. jedyne co możemy zrobic to przenosić takie tematy. a w takim wypadku lepiej zostać przy poprawnej nazwie gry. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |