![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
changelotzoning apartmentbase wpisujesz jak masz już blok wybudowany ;)
|
Cytat:
czy sie myle? ;P |
Uuuumrę!!!! Zacina się! Tak, że muszę wyłączyć kompa!!! Już drugi raz!!! Jestem wkurzona!!! Za każdym razem zdążyłam pograć minutę i jak wchodzę w tryb budowania to dupa.
EDIT:Wywaliłam Downloads. Działa. Jeszcze helikoptera nie używałam, ale jest w samochodach. |
Helikopter zawsze lekko przycinał mi grę, gdy moi simowie jechali do pracy, ale żeby w mieszkaniu mieć helikopter xD ?
Ciekawe.... |
kiedy będzie oddzielny dział dla the sims 2: osiedlowe życie?
|
Ta. Moje wrażenia. Nieco dziwna nazwa otoczenia. Stworzyłem sobie rodzinkę i wynająłem mieszkanie. Otworzyłem drzwi, żeby sąsiedzi do mnie przyszli i żebym się zapoznał. Po zaprzyjaźnieniu się z jednym, powiedział, że da mój numer telefonu znajomemu. Ogólnie, fajne te domki wielorodzinne, cały czas jest z kim pogadać. Też spotkałem czarodziejkę, ale nie zdążyłem się zaprzyjaźnić (Przy okazji - prszy samym zagadnieniu do tego sima dostałem 30 punktów znajomości). Ogólnie to za mało się nagrałem by ocenić tą grę xd wracam do gry.
|
ja już mam! i super bo mogę sobie tylko okładke pooglądać. ;/ dopiero w niedziele wieczorem zagram, bo teraz jescze do Berlina będę jechać i normalnie masakra... :( w książeczce nie ma nic ciekawego a na to liczyłam. no coz, dawajcie zdjęcia jak macie jakieś ajne to sobie chociaż pomarzę.
|
Ja się zaczęłam śmiać z interakcji ,,Ssij twarz" xD...a ja nic magicznego jeszcze nie spotkałam.
A co do działu OŻ...zawsze powstaje tydzień po premierze, ale co tam! |
Cytat:
A co do interakcji, jak widzę dwóch facetów robiących powitanie "cmok cmok" to śmiać mi się chce xd |
Cytat:
Hahahahahah! O Boże! Ale śmiesznie się uczą breakdance'a. Najlepsze jest jak podciągną ramiona i wciągną brzuch xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:38. |