![]() |
|
Odp: Szansa
Kurcze.. wczoraj zasiadłam do twego opowiadania i chociaż przeczytałam tylko początek, bardzo mnie wciągnęło, tak bardzo że dziś od godziny 15-stej siedzę tutaj i czytam z zapartym tchem każdy rozdział.. właściwie to już przeczytałam wszystko i musze stwierdzić że napisane jest to w bardzo wręcz wyśmienitym stylu, który zainspirował mnie tak bardzo że postanowiłam kontynuować pisanie swojego opowiadania (jest to wręcz odwrotność Twojej "opowieści" że tak to ujmę żeby sie nie powtarzać :) zło, panowanie nad światem i takie tam pierdoły :P) masz na prawde wielki talent, nie potrafie określić emocji jakie mi towarzyszyły gdy czytałam kolejny rozdział. Pisanie zajęło Ci sporo czasu, ale to tylko świadczy o tym jak bardzo uwielbiasz sprawiać ludziom przyjemność, zalewając ich potokiem słów i sprawiając że czytelnik wciąga się w czytanie tak mocno, że wyczekiwanie na kolejny odcinek staje sie sensem każdego dnia (można to tez okreslić nałogiem :D) ja osobiście wpadłam w ten nałóg wczoraj,chociaż i tak miałam łatwiej niż reszta, która czytała od początku (biedaczki musieli z niecierpliwością wyczekiwać nieraz i po miesiącu na kolejne urzekające dzieło, a ja dostałam je - można tak powiedzieć - "na tacy" kiedy jest ukończone :P).
Dziękuje z całego serducha za tak pełne emocji opowiadanie które sprawiło że odpłynęłam do innego świata :) to były wspaniałe chwile zapomnienia ;) EDIT: jeszcze jak ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego w chwili wysłania mojego posta, na komputerze widnieje mi godzina 22:52 a w samym poście jest po 21-szej byłabym wdzięczna :D |
Hejka!
Bardzo polubiłam to FS. Lepszego nie czytałam. Szkoda, że nie będziesz pisała AND 4. Jestem wielką fanką tego foto story i jak chyba każdy, kto przeczytał je jest mi smutno, że to już koniec. PODZIWIAM Ciebie. 1 000 000/10 Pozdrawiam Misiulka_XD |
Szkoda że dopiero przy końcówce ale jestem :P. Twoje FS jest jednym z najlepszych jakie czytałam. Scena powrotu Dustina była naprawdę rozczulająca. Gratuluję talentu!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:26. |
|