![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
moja simka podczas podróży do chin zauroczyła się w miejscowym, zaszła w ciążę, gdy podróż dobiegła końca zaprosiła go do siebie, zaproponowała stały związek, małżeństwo; wzięli ślub, mimo, że się pobrali mieszkali w osobnych państwach - by go wprowadzić musiałam sobie poradzić kodem, dlaczego tak jest, że 'dobrowolnie' nie chcą?
|
Cytat:
Dobrowolnie |
Cytat:
|
mam pytanie czy ktoś używa Inteen do trojki?bo go ściągnęłam i jak moja ciężarna nastolatka idzie pod prysznic,to widać tylko głowę i nogi,wie może ktoś co z tym zrobić?ściągnęłam tylko pierwszy plik
|
http://www.modthesims.info/download.php?t=373053
Są też wersje dla facetów (dorosłych i nastolatków), jak i dodatkowo "ubrania ciążowe" |
Mam problem z wycieczkami. Wyjeżdzam moją simką do Chin i niby jest ok. Wszystko sie zaladuje i pokazuje mi się to mieszkanie simów, ale nie ma simów. Nie ma ich na panelu i nigdzie? :< Jakiś błąd czy co?
|
hmm, też tak mam ale zazwyczaj po kilku minutach się pojawiają (całe miasto musi się załadować, a simy ładują się ostatnie)
|
Nie wiem czy też tam macie, ale kiedy wieszam zrobione przez sima zdjęcie na ścianie i chcę zmienić obramowanie tego zdjęcia przez opcję "Zmiana stylu" gra mi się zacina. Jest jakikolwiek kod, czy to zwykłe niedopracowanie i tyle ? Czarne ramki kompletnie nie pasują do jasnego pokoju.
|
dobra - przyznac sie kto wie dlaczego po zainstalowaniu wp gra nie widzi plikow packages? gdzie w ogole one powinny byc - w katalogu sims 3 czy wp? szukalam odpowiedzi wszedzie, ale nie moge znalezc :D
|
Musisz przenieść folder Mods z folderu The Sims 3 do folderu, w którym masz zainstalowane WP.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:12. |