![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
jakies smieszne rzeczy...krokodyl,smoki,nagrody itp.,troche tego jest
|
Kurczę...! Ja nie chcę czekać jeszcze całego jutra i kawałka pojutrza :P Ja chcę teraz Karierę! Bue!
|
Moja Simka została stylistką i zmieniła tę paskudnie ubraną Milly (to raczej nie przypadek, że ona i jej córka wyglądają tragicznie, zwłaszcza, że przy starcie otoczenia są akurat "przypadkiem" w salonie), ale czuję, że ta praca szybko mi się znudzi, bo ile można zmieniać ludziom ciuchy.
Teraz zrobię sobie strażaka :) |
Ha ha ha! Właśnie wróciłam z wyprawy (pełnej przeszkód zresztą, empik w Olsztynie jest do zadu) i już się zabieram do instalacji ^^
|
Altaria nie dobijaj mnie! Ty już to masz dzisiaj (co z tego że o 21, ale masz!)! :( Ja chcę się przenieść 2 dni na przód!
|
To już gra jest w sklepach O.o ?
Chyba nie jestem na czasie. Ale pędzę do sklepu, no jeśli będzie mi się chciało :D |
Ile kosztuje w Empiku ? 90 ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie koniecznie, architekt (czy raczej stylista wnętrz) ma teoretycznie określone godziny pracy, podczas których i tak może robić co chce. Może przyjąć zlecenie albo nie, wybrać sobie spośród kilku, lub zostać w domu i się lenić.
W przeciwieństwie np. do strażaka, który musi "odwiedzić" remizę, konserwować alarm i samochód i jechać na każde zlecenie. Jestem zawiedziona portfolio. Żeby mieć dobre zdjęcia trzeba mieć aparat, a żeby go mieć trzeba jechać na wakacje, a żeby jechać na wakacje trzeba mieć dużo zleceń, a żeby mieć dużo zleceń trzeba mieć portfolio ... Tzn, można robić zdjęcia komórką, ale są one malutkie i nie da się wybrać ich rozmiaru, sepi, koloru itd. Uch, mam wrażenie, że to kolejny niedopracowany dodatek, ale i tak umila grę ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23. |