TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Ilona 02.06.2010 20:11

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

jakies smieszne rzeczy...krokodyl,smoki,nagrody itp.,troche tego jest

Arkia 02.06.2010 20:24

Kurczę...! Ja nie chcę czekać jeszcze całego jutra i kawałka pojutrza :P Ja chcę teraz Karierę! Bue! Ja cię...! A grrr! Tym bardziej, że już mi dzieciuch u simki urósł i się wyprowadził, i moja simka nie ma już co robić! I że mam teraz dużo czasu i wolne w szkole! Buue! :( A, tak przy okazji: Czy detektyw albo architekt (tak ogólnie czy jakiś zawód z kariery) ma określone godziny pracy? Czy tak po prostu kiedy mu się chce przyjmuje "zamówienia"? Szczegółowo chodzi mi o architekta i detektywa, ale bardziej tego pierwszego.

nmin 02.06.2010 20:27

Moja Simka została stylistką i zmieniła tę paskudnie ubraną Milly (to raczej nie przypadek, że ona i jej córka wyglądają tragicznie, zwłaszcza, że przy starcie otoczenia są akurat "przypadkiem" w salonie), ale czuję, że ta praca szybko mi się znudzi, bo ile można zmieniać ludziom ciuchy.

Teraz zrobię sobie strażaka :)

Altaria 02.06.2010 20:29

Ha ha ha! Właśnie wróciłam z wyprawy (pełnej przeszkód zresztą, empik w Olsztynie jest do zadu) i już się zabieram do instalacji ^^

Arkia 02.06.2010 20:31

Altaria nie dobijaj mnie! Ty już to masz dzisiaj (co z tego że o 21, ale masz!)! :( Ja chcę się przenieść 2 dni na przód!

Red Trumpet 02.06.2010 20:33

To już gra jest w sklepach O.o ?
Chyba nie jestem na czasie.
Ale pędzę do sklepu, no jeśli będzie mi się chciało :D

Dastina 02.06.2010 20:35

Ile kosztuje w Empiku ? 90 ?

nmin 02.06.2010 20:36

Cytat:

Napisał Dastina (Post 1253941)
Ile kosztuje w Empiku ? 90 ?

Tak, 89 czy 89,90, jakoś tak. Nie chce mi się wyjmować paragonu :D

Lady88 02.06.2010 20:39

Cytat:

Napisał Arkia (Post 1253935)
Czy detektyw albo architekt (tak ogólnie czy jakiś zawód z kariery) ma określone godziny pracy? Czy tak po prostu kiedy mu się chce przyjmuje "zamówienia"? Szczegółowo chodzi mi o architekta i detektywa, ale bardziej tego pierwszego.

Architekt ma określone godziny pracy, podczas których wykonuje zamówienia, a detektyw ma ruchome godziny pracy, czyli robi kiedy i co chce, ale oczywiście musi rozwiązywać zagadki (trochę to przypomina zadania z WP - czyli podam przykład: simka idzie do osoby, która daje zlecenie, potem przepytuje kilka osób i później wraca do tego sima z rozwiązaniem :P )

Shiro 02.06.2010 21:02

Nie koniecznie, architekt (czy raczej stylista wnętrz) ma teoretycznie określone godziny pracy, podczas których i tak może robić co chce. Może przyjąć zlecenie albo nie, wybrać sobie spośród kilku, lub zostać w domu i się lenić.
W przeciwieństwie np. do strażaka, który musi "odwiedzić" remizę, konserwować alarm i samochód i jechać na każde zlecenie.

Jestem zawiedziona portfolio. Żeby mieć dobre zdjęcia trzeba mieć aparat, a żeby go mieć trzeba jechać na wakacje, a żeby jechać na wakacje trzeba mieć dużo zleceń, a żeby mieć dużo zleceń trzeba mieć portfolio ...
Tzn, można robić zdjęcia komórką, ale są one malutkie i nie da się wybrać ich rozmiaru, sepi, koloru itd.
Uch, mam wrażenie, że to kolejny niedopracowany dodatek, ale i tak umila grę ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23.