TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

rudzielec 01.09.2010 10:22

Odp: Belle Rose

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1297528)
No i zbudowałaś...
A już Colin z Alią mnie denerwują xD Kiedy w końcu to zrobią? :P
I niech Marco wkońcu zaje*** tego Gabriela i przy okazji Dantego :P
Czekam na następne!

ha ha xD nie prędko :D muszę się zastanowić kiedy im pozwolę i czy w ogóle im pozwolę :D
i spokojnie na wszystko przyjdzie czas xD :D

Cytat:

Napisał chrupek (Post 1297544)

<Ómarł> :D
Chyba specjalnie piszesz wszystko z takimi szczegółami, żebym musiał znowu się spowiadać :P To teraz trzeba temat o torturach dla Dantego zmienić na tortury dla Gabriela :D
Świetny odcinek, napięcie jest, więc możesz pisać kolejny ;)

ja też umarłam chrupku jak przeczytałam wypowiedź Kamis :D
przepraszam Cię za kolejną scenę, ostatnio mam zajawkę na coś takiego, obiecuję się uspokoić na jakiś czas (tylko nie wiem ile to będzie trwało :D)
Dzięki za komentarz mimo złego humoru, może chociaż trochę Cię rozweselę tym bonusem dzisiaj ;)

Libby 01.09.2010 11:33

Odcinek jak zwykle świetny. Szykuję gwoździarkę na Gabriela :P. Hmmm... Marco chce poćwiartować go na kilkucentymetrowe kawałki? To raczej nie przejdzie :P. Ćwiartki to cztery części, więc będą spore :D.
Mówisz, że nie pozwolisz Alii i Colinowi :P? On jej obiecał, że dokończą. Tylko, że trudniej będzie, jak Marco będzie w pobliżu. No i teraz nie będą w nastroju przez to, co się stało Mei... Bałam się już, że pozbawisz ją dzieci na zawsze...
Co do scen mi one nie przeszkadzają ;). Jak Ci podeślę moje ciacho, to jeszcze długo się nie uspokoisz :D.
Colin... kurczę, zrobiłaś z niego takie ciacho :P. Skin jest świetny a tatuaże to mistrzostwo :P. A taki był chłopak rozważny -> dogadanie Marco, tekst o nieśmiałości i gorącej czekoladzie... a tu co? Mam nadzieję, że wpadnie po uszy z Alią. Mam na myśli uczucie, nie wpadkę :P! I się chłopak ustatkuje w końcu ;).
Ja chcę już nowy odcinek :P.!

_natalia_ 01.09.2010 12:42

Mi jak zawsze odcinek się podobał:D
Lubisz tak nas trzymać w napięciu :P
I fajnie by było jak by odcinek był szybko :)

bubel-96 01.09.2010 13:03

ZATŁUKĘ CIĘ! UMRZESZ MARNIE!
Zaczyna się wrzesień, jutro mam najgorsze lekcje a Ty jeszcze dobijasz Mei i Marco! Ty Zua! :P
Jestem ciekawa, czy Colin i Alia będą razem. Nawet sama nie wiem, jakbym wolała :P
No dobra, jeszcze później napiszę coś. Wiesz, że mi się podoba :)

Panna Lu 01.09.2010 13:11

Serce raduje się, kiedy ten paseczek od przewijania strony jest taki maleńki. xD

Cytat:

Porzucił by ciało w gęstych krzakach
Porzuciłby.
Cytat:

Czas upływał nie ubłagalnie.
Nieubłaganie.
Cytat:

Nie dane mu było zobaczyć maleństwo...
Maleństwa.

Podsumowując, podobało mi się. Nic bardziej konstruktywnego chyba tym razem nie powiem. Łepek Lunię boli. xD

W każdym razie czekam na kolejne odcinki. I tak - napięcie, to ci się zbudować udało.

Gold_Chocolate 01.09.2010 13:22

Cytat:

Napisał bubelek
ZATŁUKĘ CIĘ! UMRZESZ MARNIE!
Zaczyna się wrzesień, jutro mam najgorsze lekcje a Ty jeszcze dobijasz Mei i Marco! Ty Zua!

Podopisuje się rękami i nogami.! Do nowej szkoły idę a ty mi tu takie stresy fundujesz :D

No Ale Alia z Colinem troszkę to wynagrodziła... ;>>. Ogólnie odcinek świetny. :)

rudzielec 01.09.2010 14:08

Libby no nie mogłabym pozbawić dzieci tej uroczej pary, aż taką sadystką nie jestem ;)
Wiem co Colin obiecał Alii, wiem :> no ale fakt, teraz na to nastroju nie będzie :)
Co do samego Colina to nie spodziewałam się że może mi wyjść taki ciastuch :D
Ale to miłe, że jednak mi sie udało niach niach :>

natalia no lubię trzymać, lubię :D a na kolejny odcinek sobie troszkę poczekacie, bo dopiero na następny tydzień :P więc napięcie mi wyszło tym razem :D

bubelek jak mnie utłuczesz to nie dowiesz się co dalej :D
i nie zobaczysz się gościnnie w odcinkuFantastycznej Czwórki... B)

Panna Lu w następnym odcinku paseczek od przewijania strony będzie baaardzo cieniutki :D

czekoladko siostro ty moja :D a chcesz zobaczyć ten nowy bonus z Zakonem czy nie?
bo jeśli chcesz to nie wolno mnie zabijać :D
Lubi sie sceny z Colinem? :> specjalnie dla Ciebie na urodziny dostaniesz z nim fotę :D

Dzięki za komentarze ^^

Gold_Chocolate 01.09.2010 14:38

No dobrze ,dobrze :D Nie ubije Cię :D Haha a urodziny już jutro.! :D A tak co do odcinka to jeszcze powiem , że jak tylko przeczytałam moją ukochaną od początku mamuśkę to zaraz pomyślałam sobie , że zaraz zatłucze Marco swoją torebką hahah :D

Bush 01.09.2010 15:37

Ło kurczę, rzeczywiście napięcie jest niezłe.
I pewnie już Ci to wiele osób pisało, że masz niewiarygodny talent do robienia zdjęć. Są tak cudne, że nie mogę się napatrzeć!
Z niecierpliwością czekam na następny odcinek!

rudzielec 01.09.2010 16:48

czekoladko nie wolno Marco bić torebką, ja Ci dam (niegrzeczna siostra! :D)

zumzool dziękuję :) no kilka osób mi mówiło, że robię dobre zdjęcia ^^
w sumie przez te śliczne foty teraz jestem zawalona robotą :D
mam tyle zamówień, że głowa mała xD
no ale ja tak lubię szerze mówiąc ^^
dzięki za komentarz :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:27.