![]() |
Odp: Belle Rose
Cytat:
i spokojnie na wszystko przyjdzie czas xD :D Cytat:
przepraszam Cię za kolejną scenę, ostatnio mam zajawkę na coś takiego, obiecuję się uspokoić na jakiś czas (tylko nie wiem ile to będzie trwało :D) Dzięki za komentarz mimo złego humoru, może chociaż trochę Cię rozweselę tym bonusem dzisiaj ;) |
Odcinek jak zwykle świetny. Szykuję gwoździarkę na Gabriela :P. Hmmm... Marco chce poćwiartować go na kilkucentymetrowe kawałki? To raczej nie przejdzie :P. Ćwiartki to cztery części, więc będą spore :D.
Mówisz, że nie pozwolisz Alii i Colinowi :P? On jej obiecał, że dokończą. Tylko, że trudniej będzie, jak Marco będzie w pobliżu. No i teraz nie będą w nastroju przez to, co się stało Mei... Bałam się już, że pozbawisz ją dzieci na zawsze... Co do scen mi one nie przeszkadzają ;). Jak Ci podeślę moje ciacho, to jeszcze długo się nie uspokoisz :D. Colin... kurczę, zrobiłaś z niego takie ciacho :P. Skin jest świetny a tatuaże to mistrzostwo :P. A taki był chłopak rozważny -> dogadanie Marco, tekst o nieśmiałości i gorącej czekoladzie... a tu co? Mam nadzieję, że wpadnie po uszy z Alią. Mam na myśli uczucie, nie wpadkę :P! I się chłopak ustatkuje w końcu ;). Ja chcę już nowy odcinek :P.! |
Mi jak zawsze odcinek się podobał:D
Lubisz tak nas trzymać w napięciu :P I fajnie by było jak by odcinek był szybko :) |
ZATŁUKĘ CIĘ! UMRZESZ MARNIE!
Zaczyna się wrzesień, jutro mam najgorsze lekcje a Ty jeszcze dobijasz Mei i Marco! Ty Zua! :P Jestem ciekawa, czy Colin i Alia będą razem. Nawet sama nie wiem, jakbym wolała :P No dobra, jeszcze później napiszę coś. Wiesz, że mi się podoba :) |
Serce raduje się, kiedy ten paseczek od przewijania strony jest taki maleńki. xD
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podsumowując, podobało mi się. Nic bardziej konstruktywnego chyba tym razem nie powiem. Łepek Lunię boli. xD W każdym razie czekam na kolejne odcinki. I tak - napięcie, to ci się zbudować udało. |
Cytat:
No Ale Alia z Colinem troszkę to wynagrodziła... ;>>. Ogólnie odcinek świetny. :) |
Libby no nie mogłabym pozbawić dzieci tej uroczej pary, aż taką sadystką nie jestem ;)
Wiem co Colin obiecał Alii, wiem :> no ale fakt, teraz na to nastroju nie będzie :) Co do samego Colina to nie spodziewałam się że może mi wyjść taki ciastuch :D Ale to miłe, że jednak mi sie udało niach niach :> natalia no lubię trzymać, lubię :D a na kolejny odcinek sobie troszkę poczekacie, bo dopiero na następny tydzień :P więc napięcie mi wyszło tym razem :D bubelek jak mnie utłuczesz to nie dowiesz się co dalej :D i nie zobaczysz się gościnnie w odcinkuFantastycznej Czwórki... B) Panna Lu w następnym odcinku paseczek od przewijania strony będzie baaardzo cieniutki :D czekoladko siostro ty moja :D a chcesz zobaczyć ten nowy bonus z Zakonem czy nie? bo jeśli chcesz to nie wolno mnie zabijać :D Lubi sie sceny z Colinem? :> specjalnie dla Ciebie na urodziny dostaniesz z nim fotę :D Dzięki za komentarze ^^ |
No dobrze ,dobrze :D Nie ubije Cię :D Haha a urodziny już jutro.! :D A tak co do odcinka to jeszcze powiem , że jak tylko przeczytałam moją ukochaną od początku mamuśkę to zaraz pomyślałam sobie , że zaraz zatłucze Marco swoją torebką hahah :D
|
Ło kurczę, rzeczywiście napięcie jest niezłe.
I pewnie już Ci to wiele osób pisało, że masz niewiarygodny talent do robienia zdjęć. Są tak cudne, że nie mogę się napatrzeć! Z niecierpliwością czekam na następny odcinek! |
czekoladko nie wolno Marco bić torebką, ja Ci dam (niegrzeczna siostra! :D)
zumzool dziękuję :) no kilka osób mi mówiło, że robię dobre zdjęcia ^^ w sumie przez te śliczne foty teraz jestem zawalona robotą :D mam tyle zamówień, że głowa mała xD no ale ja tak lubię szerze mówiąc ^^ dzięki za komentarz :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:27. |