![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
szkoly z internatem <333
ten wywiad bardzo zachcecil mnie do tego dodatku... |
Hah :) Dziwne... są bomby z psich odchodów, ale nie ma psów.
Info o przyjacielu: "Kolejną ciekawą, ale trochę dziwną nowością jest wymyślony przyjaciel, którego mogą mieć małe dzieci. Mały Tomek może bawić się ze swoim przebranym w jeden z wielu kostiumów kumplem i wdawać się z nim w dyskusję tak długo, jak patrzysz na niego z punktu widzenia dziecka. Jeżeli klikniesz na innego Sima, wymyślony przyjaciel zniknie, a mały Tomek będzie mówił sam do siebie." Źródło : SimPress |
Tzn. że jak będe klikać na dziecko to i ten "Tomek" będzie widzialny? Ciekawe jak on będzize wyglądał-jak normalne dziecko czy jak jakiś stworek.
|
Cytat:
Czyli będzie tak jak przypuszczałam :) Cytat:
|
Ciekawe czy ten zmyślony przyjaciel będzie się pojawiał dla każdego małego Sima, czy też dzieciak niekoniecznie będzie musiał mieć takiego "niby-kumpla".
|
a moze jakas cecha bedzie ze dziecko bedzie widzialo stworka a inne dzieci nie
|
Dodatek dosyć fajnie się zapowiada, ale chciałbym obejrzeć trailer, a nie działa :((
Edit: już działa. I ma już u mnie dużego minusa za stwora, ale co kto lubi... |
ja tam niekoniecznie będę z tej lalki czyli tego wymyślonego przyjaciela korzystać. Mi się podobają te psikusy i to że będą wspomnienia .
|
A mi jakoś, tak nie specjalnie psikusy obchodzą, może oprócz uciekania z domu przez okno i rzucanie jajkami w dom sąsiadów ;)
|
Ja jeszcze nie wiem co mi się najbardziej podoba, myślę, że wszystko po trochu. Ten dodatek z jednej strony zapowiada się bardzo fajnie, ale z drugiej strony, ma się takie nieodparte wrażenie, że to wszystko powinno już być w podstawie....
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:58. |