![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Myślę, że teraz lepiej zostawić sprawę samej administracji i czekać na wyniki. Proponuje tymczasowo nie zajmować się tą sprawą.
|
a mi się nie podoba ten trójkącik, ani czerwony ani zimowy, nie dało by się ustawić jednego, ładnego zielonego jak z the sims 4 bądź 3? :(
|
Jaki trójkącik? Chodzi o kryształek? Kryształki były zrobione i wybrane przez użytkowników jakiś czas temu i zmieniają się z każdą porą roku. Zielony jest na okres wiosenny z tego co pamiętam.
|
Up: wydane mi się, że chodziło jej o ten czerwony z łapami :)
|
chodziło ogółem o obydwa, ale skoro było głosowanie i wgl to wszystko sie wyjasnia :P
|
Dobra misie. Ja rozumiem ze macie bul posladow i inne takie, ale nie stalkujcie nas na innych forum no plz. Ile wy macie lat -__- Przylecieć, napisać jacy źli jestesmy i sobie pójść. Tak bardzo FTS xD anyway dzieki hebe za reklame, trzy razy nie, dwa na dziesięć. Co do banow administracja zaniemowila z wrażenia ze tak powiem i milczy? Może przemówi w nastepna wigilie.
Pozdrawiam (y) Ps jakby ktos miał jeszcze jakies gorzkie żale to nie piszcie w naszych tematach - moje pm stoi dla was otworem. |
Przyznaję, że nie postąpiłam dobrze. To było niedojrzałe i głupie, jestem tego świadoma. Post na tamtym forum zmieniłam. I proszę o wybaczenie :(
|
piszę w imieniu Kaczki: "Kazdy ma prawo do bledow. Wybaczamy ~ Kamil "
i Altka: "wszystko jest okej, wybaczam" |
Wybaczcie, że się nie udzielam tutaj - mimo, że powinnam - ale, matura to dla mnie teraz temat numer jeden :) pochłonęło to wiele mojego wysiłku i zapewne pochłonie jeszcze sporo
Wiem również, że ludzie z konfy przenieśli się na inne forum - ale to nie dla mnie, i tak nie mam na to czasu dobranoc i czekam na posta adminów :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:00. |