![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
A jak jest z płcią nienarodzonych dzieci, da się nią sterować, czy nie?
|
Cytat:
nie da :) czy jest jakiś program do sprawdzania dodatków z neta? tak jak było do the sims 3/2? Chyba mam jakiś wadliwy bo co chwile mnie z gry wywala :wredny: |
witam, mam pytanie odnośnie starzenia się simów... czy da się jakoś włączyć grę żeby te działki, co mam na nich domy znów były puste, a rodziny stworzone przez twórców znów były młode? bo u mnie wszyscy się zestarzeli ;/
|
Jak będziesz w menu głównym kliknij w plus na górze, po prawej. Zrobisz tym nową grę. Wszystkie zapisy można wczytać w dowolnym momencie wybierając ikonkę w kształcie dyskietki.
|
Mam pytanie czy jest jakiś mod dzięki któremu sim nie będzie potrzebował części do ulepszeń tylko będzie ulepszał bez tych części??
|
Czy można bez użycia kodów zmienić cechy Sima? :| Wiem, że przy użyciu testingcheats on i cas.fulleditmode mogę edytować w CAS i zmieniać wszystko ale jest mały problem przy tym sposobie - czasami Sim przypomina sobie o swoich dawnych cechach i miewa związane z nimi nastrójniki... :rolleyes:
|
wyszla juz ta aktualizacja z nowymi karierami?
|
We wtorek ma być, ale nie wiem o której godzinie
|
Wiem,że to nie ten dział,ale nie wiem gdzie zadać pytanie. Zauważyłam,że w the sims 4 mogę stworzyć historię rodziny,ale jest bardzo mało miejsca do pisania pod zdjęciem,a ja lubie tworzyć historie danej rodziny.Otóż moje pytanie jest takie czy jest jakiś mod,który to naprawia,że jest więcej miejsca do pisania pod obrazkiem??
A jak nie ma to czy jest jakiś program graficzny dzięki któremu mogę wstawić zdjęcie i opis pod nim. |
Marta, dość często przeglądam mody i jeszcze nigdzie takiego nie widziałem. Również żadnym programem tego nie zrobisz, tak więc niestety musisz korzystać z tego co jest w grze, z ograniczoną liczbą miejsca pod wpisy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:47. |