![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
- Pani Profesor! - Cytryśnia wpadła z krzykiem do gabinetu profesor McGonagall. Kobieta spojrzała na nią znad okularów.
- Mówiłam im, że to zły pomysł... - dziewczyna spuściła wzrok. - Co się znowu stało? - Dziewczyny wytrzasnęły skądś stary samochód Weasleyów i... - zaczęła żywo gestykulować. - Mówiłam im, że to się źle skończy. - Prowadź! - ponagliła nauczycielka. Obie szybko wybiegły z budynku szkoły. McGonagall prawie złapała się za głowę, widząc, jak samochód wykonuje na niebie dziwne akrobacje. Wyciągnęła różdżkę, próbując sprowadzić go na ziemię, lecz dało się odczuć, że ktoś rzucił na niego zaklęcie. Mimo usilnych starań samochód spadł na ziemię z dużej wysokości. - Kto był w środku? - Hebe... Pozostali przy życiu: 1. Charionette 2. Cytryśnia 3. cheeba 4. Annetti 5. Nina14! 6. Kafelove 7. Bjork 8. Nusso Widzę, że szykuje się powtórka z pierwszej edycji... |
[*]
Ja dziś głosuję na Nusso. Cytat:
|
musimy teraz głosowac zgodnie
|
ja głosuję na annetti.
zobaczymy co z tego będzie. |
Eh... No to do trzech razy sztuka, głosuję na Nusso
|
- Czy ktoś widział dzisiaj Annetti? - zapytała przejęta Cytryśnia. - Miałam się z nią spotkać po obiedzie...
- Nie widziałam jej od wczoraj - stwierdziła cheeba. Po stwierdzeniu, że muszą ją znaleźć dziewczyny ruszyły na poszukiwania. Przetrząsnęły większość Hogwartu, aż w końcu dotarły do jednej z wież, gdzie przy oknie stała rozstrzęsiona i zapłakana Annetti. - Ja tylko chciałam odpowiedzi... - pociągnęła nosem. - A on wyskoczył przez okno! - zalała się łzami. - Kto?! - wykrztusiła cheeba. - Nusso... Dziś miasto zlinczowało Spoiler: pokaż Spoiler: pokaż Wyniki głosowania: Spoiler: pokaż |
;____; Wybacz Nusso
|
No nie, znowu? :<
Sorrki, że nie głosowałam, ale jakoś po siedemnastej wyłączyli mi prąd =,= (a miało go nie być tylko rano :/) |
[*]
To ja już nie wiem kto może być w mafii... :derp: |
A ja już wiem! W mafii Voldka jest Annetti, która się dziwnie wykręciła od głosowania!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:37. |