![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Nom ja takze bede grala w nowym miescie, jesli moja rodzinka nie "zepsuje sie" znowu... no chyba, ze instalacja zwierzakow znowu zepsuje cale simy, to bedzie mnie czekala cala reinstalka i zanim zaczne grac to spedze 2 dni na sciaganiu dodatkow z neta QQ i znowu cala rodzina, ale modle sie by all poszlo gladko ;D nie moge sie juz doczekac tego nowego miasta jest przeboskie ! malutkie, ale ladne.
|
ja i tak pewnie moja obecną rodzinkę którą gram w Tinbrook porzucę i stworzę nową w AP. Albo wezmę i przeniosę rodzinkę z Twinbrook do AP jeszcze nie wiem. Mam tylko nadzieję że, po zainstalowaniu Zwierzaków mój zapis zbytnio mi się nie zepsuje.
|
Ja swoją rodzinkę postaram się przenieść do AP za pomocą tego kodu, by nic nie tracić. Może się uda? :)
|
Cytat:
To Ty ściągasz dodatki z neta za każdym razem, jak reinstalujesz grę? :O Ja bym się chyba pochlastała. Mam wszystko na dysku i po prostu wrzucam do gry po reinstalacji... No a wracając do tematu, to już się nie mogę doczekać. Czas i tak gładko płynie, ale im bliżej premiery tym trudniej :P Ciągle się zastanawiam, czy przenosić do prawdziwej gry moją rodzinę z Dema, czy lepiej zacząć od nowa. Moje konie w Demie mają już po 7 czy 8 pkt jakieś tam umiejętności, związanej z bieganiem. Na wypadek, jakby kogoś to interesowało, to można zapisać postęp gry w Demie, ale tylko zapisując rodzinę do biblioteki, bez domu. Potem zaczynamy nową grę i umieszczamy w grze tą właśnie rodzinę. Ja sobie dodałam do gry standardową bibliotekę rodzin i domów, z podstawki. Przynajmniej teraz mogę obejrzeć różne domy od EA.... Nigdy jakoś mnie nie interesowała ich architektura, ale jak mam ciągle budować coś od nowa, to wolę użyć któregoś z ich domu. |
ktoś ostatnio pisał ile zostało do premiery to aż przeżyłam szok :P nie wiedziałam że to tak szybko minęło :D nie wiem czy porzucać Newtonów jak dojdą zwierzaki czy dodać im zwierzaka i czasem ich odwiedzać :P
|
Też mam parę dylematów, ale doszłam do wniosku, że bez sensu jest planować teraz... Jak zainstaluję dodatek to i tak zapewne zrobiłabym zupełnie inaczej, niżbym sobie zaplanowała. Planuję po prostu Cieszyć się dodatkiem :P Jedno jest jednak pewne, będę grała zwierzakami, które stworzyłam w CAP'ie, parką koni arabów i psem, Ciapkiem, nie wiem tylko jakiej rodzinie ich dam.
|
JA tam też nie planuje teraz bo zazwyczaj jest zupełnie inaczej . Znając życie to skasuje starą rodzinkę a stworzę nową w AP i zobaczę jak długo wytrzymam.
|
ja planowalam stworzyc pare rodzin w roznych miastach ale po graniu w demie zobsczylam te zwierzaki to chyba jednak poki co zostane przy appollosa i pozniej sie zobaczy co i jak ;) pierw od tych co mam postaram sie o mlode, zobacze wszystkie rekacje i wgl no i wtedy zrobie inne rodzinki :D
|
Ja na pewno będę grała moją starą rodzinką z Twinbrook, akurat niedługo dorośnie jedna z dziewczynek i przeprowadzę ją do AP ^^
Będzie miała klacz i po kocie i psie, wystarczająco aby poznać interakcje. Nie mogę się doczekać! |
ja stworze nowa rodzine :) stara najwyzej bedzie miala dziecko i tez po kazdej sztuce zwierzaka osobno :]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:06. |