TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

BlueDinosaur 07.10.2011 13:14

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Scheiße, nawet na to nie licz... Chociaż fajnie4 by było jakby dali piłkę do nogi i mogli by sobie podawać.
A ubrania jak już kilka stron wcześniej mówiłam - obrzydliwe!

miłośniczka zwierząt 07.10.2011 13:19

Nie wszystkie ubrania w zwierzakach będą brzydkie na pewno będzie parę ładnych . No i fryzury w zwierzakach też nie będą zachwycające.No ale nie ma co się dziwić zrobili ubrania które będą pasowały do klimatu nowej okolicy.:D Może czasami się przydadzą.

distractme 07.10.2011 14:06

napewno ciuchy sie przydadza, zalezy jaka rodzinke sie stowrzy i w jakim miescie bedzie sie gralo :)

Ejak 07.10.2011 14:15

Te boisko to najprawdopodobniej zwykła dekoracja, tak jak np. pola w Riverview.

Narutoman 07.10.2011 14:47

A ja myślę że ubrania nie są takie złe; na pewno przydadzą mi się przy tworzeniu mojej nowej kowbojskiej rodziny w Appaloosa. A fryzury są po prostu świetne! Bardzo mi się podobają, a szczególnie dlatego że wole fryzury niż ubrania :)

Kalia 07.10.2011 14:47

Nie mam dużej nadzieji że będą takie rzeczy jakie sobie życzę ale mi do szczęścia wystarczą tylko te zwierzaki i nowe miasto(W starym mi się już nic nie mieściło):D

distractme 07.10.2011 14:51

mi tak samo do szczescia wystarcza zwierzaki, szkoda ze nie mozna samymi zwierzakami grac np wiesc zycie samotnego dzikiego konia ;)

Maszka 07.10.2011 15:44

anka91 mi by takie życie pasowało :D Ubrania są jakieś... obrzydliwe, chociaż fakt, kiedyś tam przydadzą się. Ale, np. w Bridgeport NA PEWNO nikt takiego... nie będzie nosił! A ja właśnie tu rozmyślam nad porzuceniem mojej teraźniejszej rodzinki, a by się przenieść z nową do AP. I tak mi się teraz przy zapisie ciągle robi ".... błąd 12...", więc chyba zrobię nową. A w AP tylko wepchnę jakieś kluby z PZ i już. Może też jakies inne parcele lub domy...

distractme 07.10.2011 17:00

ja to samo mialam przy zapisie czasami i bralam "zapisz jako" i to dzialalo :P

BlueDinosaur 07.10.2011 17:21

Co do ubrań to już widzę jak gram sobie w BP i ktoś po zmianie grupy wiekowej wyskakuje z takim wieśniackim wdziankiem... :((

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:34.