![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Zawsze można zaprojektować simowi ubranie po zmianie grupy wiekowej jak to dane przez grę nam się nie podoba ;). Ja tam będę przez pewien okres czasu grała w AP bo Bridgeport mi się już znudziło.
|
Cytat:
|
Super nowe zdjęcia : ) Ja także nie mogę się doczekać
Ja będę grał w Apollosa Paints, urzekło mnie to miasto : ) |
Mi też się to miasto podoba dlatego tez przez pewien okres czasu będę w nim grała dopóki mi się nie znudzi.
|
Nie wiem czy ktos o tym wspominał czy coś ale jak patrzyłem/szukałem na YT filmików jaszczurek, zółwi i tych nowych tych to widziałem po jednym gatunku z każdego zwierzaka. Czy będzie po jednym czy tak tylko w DEMO ? Mam nadzieje, że w DEMO bo jak nie to się zawiodę ;(
|
Cytat:
No a żeby nie offtopować, to sądzę, że będzie sporo tych małych zwierząt. Mi osobiście starczą po 3-4 gatunki, to i tak więcej niż kiedykolwiek w Simsach :D |
Cytat:
Tak nie na temat ale :D http://www.youtube.com/watch?feature...id=TnOrp_uybd0 polecam ten filmik najlepszy jaki oglądałem z serii TheSims3 ;) |
tez jestem milosniczka gadow :) sama mam w domu 1 legwana i 2 gekony :) w simach bede miala specjalny pokoj dla terrariow :D
|
a ja za gadami nie przepadam, chociaż mój brat ma pełno tego w pokoju ..
Ja wole towarzystwo mojego kotka i psa <3 :D. Ps. Ciekawe czy zrobią coś w stylu akcesorii dla psów, kotów, koni i te pe, i te de :D |
Cytat:
Nowe Zdjęcie Kolejne nowe zdjęcie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:48. |