![]() |
Ja niektórych to nie rozumiem ciągle tylko o jednym. Do niektórych to chyba nie dociera.A wiec powtażam (po raz setny na tym forum) zielone smoki nie istnieją!!! A jak ktoś napisze że istnieją i prosi się go aby to udowodnił to zaraz ma fajną wymówkę.Moim zdaniem ten kto twierzdzi że mam zielonego smoka to poprostu chce na siebie zwrócić uwagę i tyle.A smoki czerwone też są miłe i fajne tylko szkoda że lubią coś podpalić.A wracając do tematu zielonego smoka to jestem ciekawa kto się zgadza z moją opinią??? :huh:
|
Ja zgadzam się z Twoją opinią! :P
|
Cytat:
|
<_< Hmm... Ja miałam chyba z 10 dragonków, ale każdy był czerwony... :unsure: Czy to rzeczywiście od czegoś zależy? :blink:
|
to znowu ja tomek :ph34r: zielone smoki istnieją i ja to wię bo mam jednego :P a jak nie wierzycie podejdzcie do mnie to wam pokarze adreś trzebnica ul wincentego witosa 26/4 :ph34r:
|
ehhh, pokaz mi zdjątko, i jak ma na imię <_< A tak w ogóle, nie pisze sie dwóch postów pod rząd ;)
|
sims abra sa *****iste :( <_< :lol: ;) :ph34r: :blink: :angry: :rolleyes: :D :o :huh: :P B) :) :unsure:
|
tomek, pomylilo ci sie z tym zielonym smokiem, wczoraj bylo prima-aprilis :lol: :) anie dzis :lol:
|
:D Ja mam cierwonego smoczka i nie wiem jak sie nim opiekować!!! :huh: Ciągfle ma chmurke że jest głody a ja nie wiem co smoki jedzą :( Poza tym podpala mi chate!!! Doradźcie mi co mam robić :o :) Z góry dziękuję za pomoc!!!
|
Słyszałam, że one jedzą żółte kwiatki :lol:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:10. |