![]() |
Heh dzieki juz mi dziala wszystko :D Te błędy były przez hack na bara bara nastolatkow :P ale wywalilam go i wszystko jest git z reszta i tak nie byl mi potrzebny :P
|
Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek?
|
Niedługo może będe miała NŻ i chciałam się czegoś dowiedzieć o wapirach ( gdzie są, co zrobić żeby ich uniknąć) i o samochodzach :D ( gdzie można nimi jeździć).Z góry dzieki :)
|
Cytat:
Samochody -> możesz jeżdzić do miasta, pracy i chyba zawozic dzieci do szkoły Pozdrawiam |
Cytat:
|
Taaak. Możesz oglądać domy sąsiadów ale i tak nie możesz do nich chodzić ani ich podglądać. Jednyne co możesz to kliknąć na parcele zamieszkaną i grać tamtą rodzinką nie wchodząc do otoczenia. Tak samo możesz jechać na parcele publiczną - samochód lub taksówka.
|
Jestem jeszcze ciekawa co do instalacji...czy występują podobne błędy jak w NS czy raczej instalacja przebiega pomyślnie?? (lub czy trzeba aktualizować).z gory dzieki za odpowiedz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze pytanko : do jakiego folderu trzeba instalowac NŻ, czy do tego z The sims 2 czy to obojętnie?? bede wdzieczna za szybka odpowiedz :) |
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:58. |