![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
ja bym polecała WB & Czas Wolny ;dd
i jeszcze NŻ, bo dochodzi w nim wiele przydatnych kodów. m. inn. ten na potrzeby na maxa ;p |
No ale który lepszy? WB vs. CW?
|
hm..ja gdybym mogła to bym 2 kupiła, ale sądze , żę 2 są na takim same=ym poziomie. zależy co lubisz. każdemu się coś innego podoba ; x
|
aha :) to skzoda że nie jest na dvd , bo ja mam czytnik tylko dvd a bardzo podoba mi się własny biznes, szkoda że nie moge go mieć :(:( a wiecie może czy wyjdzie wb kiedys na dvd??
|
Cytat:
Wiesz WB raczej napewno nie wyjdzie już na DVD , ale jeśli się nie myle to jeśli masz czytnik DVD powinno iść |
ta, ńe możesz mieć TYLKO DVD, bo zazwycaaj DVD sie dokupuje, albo kupuje z kompem a CD już się ma. Więc mi sie wydaje, że powinno wejść, ale ńe ma co ryyzykować i wydawać pieniądze ;)
|
Czy to prawda, że wilkołaki nie rosną? Nie mam zwierzaków, a tak mówiła mi koleżanka.
|
Hej mam takie pytanie...
Założyłam sobie takie małe cenrum odnowy biologicznej (jacuzzi, siłownia, fryzjer itp.) Przy wejściu postawiłam bileter. Co godzinę (o ile dobrze pamiętam) dodaje mi się tylko 9$ nawet jeśli jest na parceli więcej niż jeden klient... W dodatku co godzinę odejmuje mi się te 9 simoleonów. Więc wychodzi na to ze dzienny bilans wychodzi na zero. Czy to normalne i dlaczego tak się dzieje? |
to raczxej nei jest normalne, nie wiem czemu u cibei odejmuje . umnie tak nie jest . ;o
|
Ehh... już wiem xDD
Zmyliłam się ponieważ na ekranie wyskakuje +9$ i -9$. Ale to -9$ dotyczy nie mnie tylko gościa xDD Ale nadal nalicza mi się tylko 9$ na godzine mimo że na parceli jest więcej gości.. ;/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:38. |