![]() |
Jak moge znaleźć............
Jak moge znaleźć lub gdzie moge kupić jad węża ????? Jest mi bardzo potrzebnu do ostatniego zaklęcia :(
|
jad węza:)
dawno nie grałam ale zdaje mi się że trzeba sie z kims wymienić.....albo z wampirzycom albo z tym gościem co gra na trąbce....:)jak nie to poprawcie
|
Tajemnicze zaklęcia:)
Ciekawa jestem czy ktos z was już zna wszystkie potrzebne składniki do magisznych zaklęć.......bo jua ani jednego podajcie jak ktos z was zna
|
Ciekawi mnie Cornelko dlaczego piszesz posta pod postem.
Jad węża można zdobyć wymieniając się z gościem, który gra na trąbce. On będzie chciał Złota Nić, a w zamian da ci jad węża. |
sooryy...
sorka za post pod postem ale mi sie tematy pomieszały...a co do jadu weża to prawie miałam racje:P
|
A gdzie....
A gdzie jest ten facet z trąbką ?????
|
Rozejrzyj się na parcelach abrakadabrowa, gdzieś tam siedzi i próbuje zaczarować węża.
|
Dzięx!!! A wie może ktos z kąd moge wziąść pióro pegaza ????
B) |
To może od razu napisz całą listę, czego nie możesz znaleźć, albo poczytaj ten temat dokładnie...
Pióro Pegaza, Rzęsy czarodzieja, Lodowe szklo i Konfetti klauna dostajesz jak wykonujesz zadania dla Wampirzycy, Aptekarza i Mary. Któreś z nich w końcu da ci Pióro. |
Teraz to tez wiem, ale w tedy zrobiłem wiele zadań dla kupcow i nikt mi nie dał pióra pegaza więc się zapytałem.
A tak nawiasem mówiąc to ten temat jest właśnie o składnikach i miksturach więc nie wiem o co ci chodzi!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |