![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Hallo pisałem już o tym ostatnio "Można by było dodać w grach z serii The Sims 2, które posiadamy Kuchnię i łazienkę i IKEA urządza dom oraz dodać w naszym ulubionym dodatku do The Sims 2 dodatek Czas Wolny" Dało by rade zrobić. Ahh i za wczasu dodać Osiedlowe Życie.
|
Ej może ja jestem ślepa,ale za co Dajama i Koornela dostały bana?
i czemu w ogóle ani widu ni słychu Eamane? |
Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku :P
|
Po to są nicki żeby tak się do kogoś zwracać... imho właśnie pisanie po imieniu byłoby bezsensowne.
|
Cytat:
|
Eee tam nie to nie ^^ cassant hmm wiesz że dopiero teraz się dowiedziałem że jesteś kobietą ^^ Twój nick jest taki hmm męski :P
|
Była już o tym tutaj mowa ale fajnie by było jak na forum było by troche wiecej konkursów np. pokaż mi swoje wnetrze
|
Cytat:
ja wcześniej na forum byłam pod innym nickiem. zeby nie było, ze offtop- te znaczki plci, ktore byly wspomniane wczesniej to bardzo dobry pomysl, zeby nie zaistniala taka sytuacja jak przed chwilą ;p |
ale przecież w profilu podaje się czy jest się kobietą czy mężczyzną... O.o
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46. |