TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

kubuss 25.08.2008 23:44

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Hallo pisałem już o tym ostatnio "Można by było dodać w grach z serii The Sims 2, które posiadamy Kuchnię i łazienkę i IKEA urządza dom oraz dodać w naszym ulubionym dodatku do The Sims 2 dodatek Czas Wolny" Dało by rade zrobić. Ahh i za wczasu dodać Osiedlowe Życie.

Chryzantem Złocisty 31.08.2008 11:21

Ej może ja jestem ślepa,ale za co Dajama i Koornela dostały bana?
i czemu w ogóle ani widu ni słychu Eamane?

kubuss 31.08.2008 11:25

Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku :P

cassant 31.08.2008 13:38

Po to są nicki żeby tak się do kogoś zwracać... imho właśnie pisanie po imieniu byłoby bezsensowne.

Dami 31.08.2008 14:23

Cytat:

Napisał Kubuss (Post 856015)
Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku :P

a jak naforum byloby 9 np. janów? :P

kubuss 31.08.2008 15:17

Eee tam nie to nie ^^ cassant hmm wiesz że dopiero teraz się dowiedziałem że jesteś kobietą ^^ Twój nick jest taki hmm męski :P

Vanitas 31.08.2008 17:28

Była już o tym tutaj mowa ale fajnie by było jak na forum było by troche wiecej konkursów np. pokaż mi swoje wnetrze

cassant 31.08.2008 17:32

Cytat:

Napisał Kubuss (Post 856159)
Eee tam nie to nie ^^ cassant hmm wiesz że dopiero teraz się dowiedziałem że jesteś kobietą ^^ Twój nick jest taki hmm męski :P

lol =/

ja wcześniej na forum byłam pod innym nickiem.

zeby nie było, ze offtop- te znaczki plci, ktore byly wspomniane wczesniej to bardzo dobry pomysl, zeby nie zaistniala taka sytuacja jak przed chwilą ;p

Lara_Croft 31.08.2008 17:51

ale przecież w profilu podaje się czy jest się kobietą czy mężczyzną... O.o

unforgiven 31.08.2008 17:53

Cytat:

Napisał Lara_Croft (Post 856290)
ale przecież w profilu podaje się czy jest się kobietą czy mężczyzną... O.o

tak, ale wygodniej by bylo, gdyby taka informacja byla wyswietlana przy kazdym poscie uzytkownika.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46.