![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Remus mógłbyś przytoczyć dokładną treść tej obawy? Bo może tam jest bardziej wyjaśnione.
|
Obawa się nazywa "Dać się przestraszyć Wielkiej Stopy" i rysunek jak wielka stopa robi się groźna podnosi ręce ale nie widziałem go w praktyce w dobrych stosunkach jest uścisk wielkiej stopy a zresztą spotkać wielką stopą u moich simów jest i pragnieniach i w obawach i dlatego pytam czy ktoś z was widział jak wielka stopa straszy waszych simów.
|
Ja bynajmniej nie, ale przytulać, przytulałem (nie JA tylko moja simka):P. Wydaję mi się, że potrzeba niezłego wkurzenia tej Wielkiej Stopy żeby wystraszyła.
|
Nawet jak byli wrogami to i tak u wielkiej stopy nie ma tej opcji sprawdzałem to dodając wielką stopę chwilowo do rodziny i nie ma tej opcji jest tylko irytuj nawet nie ma opcji walcz
rozumiem, że u wampira są te opcje nawet klikałem na wielką stopę i nie ma tej opcji strasz. |
Może ta obawa to dla urozmaicenia gry...[?]
|
Moja rodzinka simów wyjechała na wakacje do Takemizu. Zamieszkali w hotelu Płonący Smok. Jest tam restauracja. Do tej pory klikałam każdym simem na tą ladę szefa sali i sadzał moich simów osobno. Dodatkowo członkiem tej rodzinki jest dziecko w wieku szkolnym - ono nie posiada żadnej opcji na tej ladzie. Chciałabym by jedli razem, przy jednym stole. Można to jakoś zrobić?
|
moze zbierz simów jako grupę tymczasową i wtedy posadzi was razem
|
Zgadzam się z Dareczką. Zawsze kiedy chciałem wszystkich Simów z rodziny posadzić w restauracji przy jednym stole to tworzyłem grupę tymczasową. TO poskutkuje na pewno.
|
Mam pytanie : jak zrobic parcele mieszkalna zaraz nad morzem? Czyli ze mozna do tego morza wchodzic ;]
|
A masz OŻ? Innych otoczeń z morzem, niż Jaskinia Pokrzyku, nie ma, a w wakacyjnych zrobisz tylko dom wakacyjny. W JP w parcelach wybierasz w pustych parcelach taką z palemką, potem wielkość, przykładasz do gruntu przy morzu i gotowe :) Miałam w JP dom nad morzem, moja najważniejsza rodzina w nim mieszkała, i właściwie w ogóle nie schodzili na plażę :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10. |