![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
aaa! rzeczywiście, pewnie przez mojego psa który chodzi po klawiaturze i myszce :<
|
Cytat:
*w miejsce XXXXX było jej imię. |
Ja mam pytanie. Otóż zrobiłam boolPropem żeby moja simka znała wszystkich z okolicy i zaprosiłam do siebie wiedźmę. Obie lubią się już na 100% a nigdzie nie mogę znaleźć opcji żeby zostać wiedźmą. Czy koniecznie muszę być na przedmieściu?
|
Vegeta - nie. Może spróbuj wywalić dodatki i spróbować. Ja miałam taką sytuację i okazało się, że to przez nieaktualną wersję inteena.
|
Bardzo dziwne u mnie od razu pojawia się taka opcja.
|
Hej !
Co mam zrobić jak zbudowałam osiedle i wpisałam kod, a on nie działa ??? Z góry dzięki, pozdrawiam :) |
Może źle wpisałaś kod, albo źle wybudowałaś osiedle?
Poszukaj w dziale poradniki i przejrzyj temat o budowaniu osiedla, który już istnieje. |
Mam pytanie co do Simpe. Zainstalowałam sobie najnowszą wersję i wszystko się pięknie ładuje aż do momentu kiedy próbuje wczytać jakieś otoczenie, wtedy wyskakuje mi komunikat "Please wait" i nic nie chce dalej ruszyć, a jak próbuje coś dalej kliknąć to się zawiesza cholerstwo. Mieliście podobny problem? Od razu mówię, że wcześniejsze wersje simpe chodziły mi bez problemów i mam zainstalowane net f... (coś tam) i service pack 3. Macie jakieś rozwiązanie ?
|
Fobika - miałem tak samo. Przeinstalowałem Windowsa i chodzi trochę lepiej, ale wcześniej czekałem aż się wczyta. Często jest tak, że simpe już się wczyta a ekran się nie zmienia. Dobrze jest jak wtedy włączy się wygaszacz i się 'odnowi' ekran.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:47. |