TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Osiedlowe Życie - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46252)

Iminashi 09.02.2009 19:33

Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

aaa! rzeczywiście, pewnie przez mojego psa który chodzi po klawiaturze i myszce :<

ultraviolence 09.02.2009 20:11

Cytat:

Napisał simswerka (Post 954032)
a i jeszcze jedno: co oznacza 'bryluj znajomość'?

To coś takiego, jak "zabłysnąć w towarzystwie". W każdym bądź razie, moja simka przywiozła kiedyś z pracy znajomego. Chwilę po tym, jak wysiedli, wyskoczyła u niej ta opcja z jego wizerunkiem. Facet nazywał się bodajże Joe Samochodzik. Komunikat brzmiał mniej więcej tak: "Powiedziałem mojemu przyjacielowi, że jesteś świetnym pracownikiem, a on chętnie zadeklarował, że chciałby Cię mieć w swoich szeregach, XXXXX". Po tym pojawiło się okno wyboru z propozycją zmiany posady. Wcześniej moja simka obejmowała stanowisko naukowca, a po tym, jak się zgodziłam, została... oceanografem :)

*w miejsce XXXXX było jej imię.

Vegeta 15.02.2009 19:22

Ja mam pytanie. Otóż zrobiłam boolPropem żeby moja simka znała wszystkich z okolicy i zaprosiłam do siebie wiedźmę. Obie lubią się już na 100% a nigdzie nie mogę znaleźć opcji żeby zostać wiedźmą. Czy koniecznie muszę być na przedmieściu?

Luthiee 15.02.2009 19:56

Vegeta - nie. Może spróbuj wywalić dodatki i spróbować. Ja miałam taką sytuację i okazało się, że to przez nieaktualną wersję inteena.

kubuss 16.02.2009 18:56

Bardzo dziwne u mnie od razu pojawia się taka opcja.

eli25 18.02.2009 12:15

Hej !

Co mam zrobić jak zbudowałam osiedle i wpisałam kod, a on nie działa ???

Z góry dzięki, pozdrawiam :)

Björk 18.02.2009 12:51

Może źle wpisałaś kod, albo źle wybudowałaś osiedle?
Poszukaj w dziale poradniki i przejrzyj temat o budowaniu osiedla, który już istnieje.

Fobika 22.02.2009 10:50

Mam pytanie co do Simpe. Zainstalowałam sobie najnowszą wersję i wszystko się pięknie ładuje aż do momentu kiedy próbuje wczytać jakieś otoczenie, wtedy wyskakuje mi komunikat "Please wait" i nic nie chce dalej ruszyć, a jak próbuje coś dalej kliknąć to się zawiesza cholerstwo. Mieliście podobny problem? Od razu mówię, że wcześniejsze wersje simpe chodziły mi bez problemów i mam zainstalowane net f... (coś tam) i service pack 3. Macie jakieś rozwiązanie ?

Vanitas 22.02.2009 11:27

Fobika - miałem tak samo. Przeinstalowałem Windowsa i chodzi trochę lepiej, ale wcześniej czekałem aż się wczyta. Często jest tak, że simpe już się wczyta a ekran się nie zmienia. Dobrze jest jak wtedy włączy się wygaszacz i się 'odnowi' ekran.

Fobika 22.02.2009 17:29

Cytat:

Napisał Dominic (Post 964751)
Fobika - miałem tak samo. Przeinstalowałem Windowsa i chodzi trochę lepiej, ale wcześniej czekałem aż się wczyta. Często jest tak, że simpe już się wczyta a ekran się nie zmienia. Dobrze jest jak wtedy włączy się wygaszacz i się 'odnowi' ekran.

Na formata kompa to się raczej nie zdecyduje :/ Może brakuje mi jakiś plików systemowych?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:47.