![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
hm, a nie można kupić tej książki w bibliotece?
|
darkizze, albo w księgarni, albo jeśli jest to okazja, tj. kazali ci przeczytać taką ksiażkę z pracy, to masz ją w wypozażeniu sima. Ja miałam przeczytałać 'Jak przygotować się do naboru' i nie było nigdzie tej książki.. była w wyposażeniu.
Jak zmienić kolor mebli, gdzie jest ten przycisk, żeby można było to wszystko modyfikować? |
Lawend, książek nie kupuje się w bibliotece, tylko w księgarni ;).
|
jeżeli nie można jej kupić, to sprawdźcie w wyposażeniu sima. Może ona tam być, jeżeli sim dostał tą książkę z pracy jako zadanie do wykonania w celu awansu itp.
|
nie wiem czy było takie pytanie, za dużo stron w temacie :D
jestem jakaś ciemna, ale czy mogę grać tylko jedną rodziną w otoczeniu? Chodzi mi o to, że robię sobię sima, wprowadzam go i wszystko grejt, potem biorę zapisz itd. Jeżeli znowu wchodzę w tą grę to gram od razu tą rodziną. Nie można innych w tym samym otoczeniu? Bo trochę żal ;dd Dobra, nie umiem tłumaczyć xd |
Cytat:
jest o tym napisane nawet w instrukcji do gry, wystarczy zajrzeć |
Cytat:
ahahha, nigdy tego nie czytam, jednak czasami przydaloby sie! |
Może i to pytanie jest żałosne, ale:
Jak ściągnąć Riverview i inne rzeczy z Store'a? (Mam 1000 SimPoints) Klikam dodaj do gry, ale to nic nie daje. Klikam Pobierz Ponownie i to samo... W programie startowym TS3 nie ma tego... :( |
Ja też mam pytanie - czy moje inne własne rodziny w TS3 zajmują się sobą? To znaczy wiem, że czas leci i Simy starzeją się, ale czy w momencie jak gram jedną z moich rodzin, Simy z innej mojej rodziny mogą mieć w tym samym czasie romans z jakimś Simem, albo spłodzić dzieci bez mojego udziału i w sumie bez mojej wiedzy?
|
@scu: tak, mogą jeżeli masz włączony postęp historii.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:41. |