TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Elizabeth Swann 24.08.2010 15:01

Odp: Problemy z misjami

Napisał IViRuS :
Posiadam klucz z Francji (z posiadłości Landgraaba czy jakoś tak) czyli "Kamienny klucz ze Smoczej jaskini".

Właśnie, tutaj utknęłam.
Jak zdobyć ten klucz?
Proszę o pomoc :(

Master of Disaster 24.08.2010 23:42

Wybaczcie, że się powtarzam, ale nadal nie znalazłam rozwiązania: muszę dostarczyć pewnemu kupcowi 6 granatów jakości bardzo dobrej lub lepszej. Niestety, kiedy wracam do Twinbrook z wakacji, wszystkie owoce z Chin/Egiptu/Francji mi znikają. A nawet, kiedy już kupię dom wakacyjny, to z zakupionymi "egzotycznymi" owocami NIC nie modę zrobić, co strasznie mnie frustruje. No, mogę je włożyć do maszyny wytwarzającej "nektar" no i ten nektar wytłoczyć, ale to wszystko. Mam podstawę TS3, WP i Karierę. Co jest nie tak z moją grą?

pooloopirynka 27.08.2010 09:36

Mam problem z misją we Francji,otóż moja simka ma zbadać egipską galerię,ale nie wiem jak mam to zrobić;/ chodzę,szukam i nic! Pomocy:(

Shiro 27.08.2010 10:25

O ile pamiętam, egipska galeria jest u góry. Trzeba wejść po schodach w lewym lub prawym skrzydle (obojętnie, bo piętra są połączone).

zolwik1397 30.08.2010 18:38

Pieczec Sanktuarium Horusa

Mam problem ze znalezieniem tej pieczeci. Czy ktos wie gdzie mozna to znalezc? :)

Buddeh 02.09.2010 19:10

Mam problem z misją we Francji gdzie trzeba zbadać piwnicę w jakimś domu zlecenie jest od jakiejś Lei czy coś takiego. Zchodzę do piwnicy i przechodzę do pokoju z trzema posągami i tu problem. Jak przejść do następnego pomieszczenie. rzwi są załańcuchowane, ale nie ma żadnego klucza. Przełącznika ani ukrytego przejśćia też nie ma. Proszę pomóżcie mi.

jane23 05.09.2010 07:24

Witam, mam problem z przejściem misji we Francji i będę wdzięczna za pomoc. Misja dotyczy przeniesienia szczątków do ukrytej komnaty grobowej ukochanej osoby. Szczątki pochodzą z pomieszczenia w ogrodzie pewnej rodziny. Nijak nie potrafię znaleźć tej ukrytej komnaty. Nawet na cmentarzu w skrzyniach.

Cytat:

Napisał Buddeh (Post 1298169)
Mam problem z misją we Francji gdzie trzeba zbadać piwnicę w jakimś domu zlecenie jest od jakiejś Lei czy coś takiego. Zchodzę do piwnicy i przechodzę do pokoju z trzema posągami i tu problem. Jak przejść do następnego pomieszczenie. rzwi są załańcuchowane, ale nie ma żadnego klucza. Przełącznika ani ukrytego przejśćia też nie ma. Proszę pomóżcie mi.

Jak chodzi o rodzinę Dutiel, to należy przesunąć ruchome posążki - jeden na środek czerwonego dywanu, a drugi na środek niebieskiego. A potem wystarczy pociągnąć za pochodnię z lewej strony drzwi :)

Owl Finch 05.09.2010 10:52

Nie jestem pewna, ale chyba na cmentarzu jest ukryty przełącznik, w ziemi. Gdzieś tam z tyłu cmentarza...

wasik18 08.09.2010 22:31

Cześć jestem w Egipcie i muszę wejść do świątyni królowej ale nie wiem jak. Czy ktoś powie mi gdzie znajdę wejście??:)

Safcia 15.09.2010 15:53

A ja mam taki o to problem gdyż w Chinach jestem w Smoczej Paszczy i pokonalam tego Don Huo czy jak tej mumi bylo poszlam by odtworzyc 3 skrzynie i na ziemi byl smok z podlogi zrobiony i jak przeszlam by odtworzyc 1 skrzynie to ogien sie zapalic jakby z jego ust tylko ze ja otworzylam nie ta ,,główną'' skrzynie ale boczna i nastepnie otworzylam tez boczna i jest problem ze srodkowej skrzyni nei moge odtworzyc przez ten ogien i nawet nie moglam wyjsc z pomieszczenia , musialam uzyc piasku ucieczki , a teraz gdy tam poszlam to nie moge przejsc przez drzwi ,,sekretne'' w scianie gdyz pisze mi ze trzeba poszukac ,,przelacznika'' w sarkofagach czy co a ja juz te sarkofagi po otwieralam i 2 raz nie da rady ;/ jesli ktos wie co zrobic niech pomoze ;>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:09.