TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Ejak 23.06.2012 22:33

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Dlaczego mam takie błędy ?
Podczas wielkiego pożaru jak Sim wyruszył to raz zgasiłem okna, potem kazałem wszystkim uciekać, ale jeden nie uciekał, bo chciał wziąć syna, a ten zaczął podchodzić do schodów, i nie mogłem go wynieść.
A innym razem, też przy dużym pożarze, to zgasiłem cały ogień i sim nie mógł już nic więcej robić, bo miał tylko opcję odwiedź rodzinę...a Ci byli w środku uwięzieni.

Valerie 13.07.2012 11:19

@up
Jeśli dobrze zrozumiałam, to nie możesz wyprowadzić simów. Miałam podobny problem. U mnie zadziałało wyważenie dźwi, a następnie namówienie simów do ucieczki.

Ejak 21.07.2012 21:26

Cytat:

Napisał sim_fun (Post 1549834)
@up
Jeśli dobrze zrozumiałam, to nie możesz wyprowadzić simów. Miałam podobny problem. U mnie zadziałało wyważenie dźwi, a następnie namówienie simów do ucieczki.

Nie chodzi, że nie umiem ich wyprowadzić, ale nie mogę, w tych dwóch sytuacjach było zero interakcji związanych z karierą strażaka i uznałem to za błąd. Po za tym nie miałem już żadnych błędów, więc uznaje to za "właściwości" The Sims 3.

Mrufka 19.11.2012 02:23

Witajcie. Szukałam odp ale nie znalazłam.
Czy ma ktoś pomysł jak usunąć portfolio z inwentarza?? Simka zaczęła kariere projektantki gdy zmienilam na chwilke rodzine, teraz wrocilam do niej i zmienilam jej prace, ale portfolio ciagle ma w inwentarzu. Czy da sie go pozbyc? Jakis kod, mod, cokolwiek? Dzieki.

Kosia 19.11.2012 07:11

A nie mozna go wyciagnac, polozyc na ziemi i usunac za pomoca moveobjects on lub testingcheatsenabled true, prawym i 'usun to'?

Valerie 19.11.2012 16:09

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1603910)
Witajcie. Szukałam odp ale nie znalazłam.
Czy ma ktoś pomysł jak usunąć portfolio z inwentarza?? Simka zaczęła kariere projektantki gdy zmienilam na chwilke rodzine, teraz wrocilam do niej i zmienilam jej prace, ale portfolio ciagle ma w inwentarzu. Czy da sie go pozbyc? Jakis kod, mod, cokolwiek? Dzieki.

Niestety, myślę, że nie ma sposobu. Też chciałam to usunąć,ale nic. Na ziemię tego przeciągnąć nie można. Nie widziałam jeszcze na to żadnego moda.

Podkomisarz_Bunny 15.12.2012 15:36

Mam mały problem: otóż mój Sim jest strażakiem, dostał już swój własny alarm przeciwpożarowy i wóz. Niestety przeprowadzając się do innego domu kompletnie zapomniałam o tym alarmie, wybrałam opcję sprzedaj meble... Czy da się jakoś odzyskać przedmiot?

Kosia 16.12.2012 18:39

Wpisz testingcheatsenabled true, potem buydebug on i w opcjach kupowania nacisnij na znak zapytania i poszukaj tam.

Searle 01.05.2013 12:50

Jak wyplenić pragnienie życiowe: Mistrz projektowania domów (zdobyć 100 najlepszych ocen pracy jako projektant wnętrz)? Nie wiem, jak zdobyć te najlepsze oceny. Co trzeba robić?

Lukires 01.05.2013 17:35

Ja to wypełniłam w ten sposób, że rozwinęłam sobie na maks. poz fotografie, malowanie i charyzmę. Oprócz tego zdjęcia z każdego wykonanego projektu lub po prostu te z kolekcji, które były coś warte wkładałam do portfolio. :)
Spróbuj, powinno się udać :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53.