TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

ermine 01.09.2010 17:50

Odp: Belle Rose

Biedni Marco i Mei...
Gabriel... Spokojnie, panuje nad soba... A przynajmniej się staram. ^^

Alia i Colin nieźle sobie poczynają. ;p Aczkolwiek (!) Tekada zawsze wie kiedy zadzwonić, aby "uratować" ich przed skonsumowaniem znajomości. ;p Ehh to wyczucie czasu. ;)

A tak poza tym to jesteś geniuszem. :D Nie wiem czy wspominałam. ;)

Searle 01.09.2010 18:18

Szkoda mi Mei. Ciekawe jak opiszesz jej emocje, gdy uświadomi sobie, że nie jest już w ciąży.

Mam przeczucie, że Gabriel zginie i to niekoniecznie z rąk Takedy :)

Cieszę się, że Marco znów przerwał naszym "szalonym kochankom" :P
Ja im po prostu szczęścia nie wróżę :)

Cytat:

Ale szybko cie utemperuję
- cię

Paulasia12 01.09.2010 19:09

Chmmm ... jak zawsze rewelacyjnie :)
Och ... Alia i Colin <3
I te wyczucie czasu Marco xDD ( odmienia się imię czy jak ?:P )
No nie ! Nie będzię dzidzi?! No szkoda ;(
A no Gabriela to mógł zatłuc na miejscu :D:D
Oj, napięcie jest! Nie mogę się doczekać odcinka :)
Dla mnie Boooombaaaa :P:P:)

Zosia$ 01.09.2010 19:11

Rudzielec, to FS jest po prostu "The Best" ! Jestem wielką fanką Marco! Kiedy następny odcinek?

rudzielec 01.09.2010 19:43

Ermine Ja geniuszem? :D
ale w czym? :P

Searle kolejny odcinek planuję dosyć długi więc dokładnie opiszę wszystkie emocje jakie będą między Mei i Marco, pewnie zrobi się trochę smutno no ale taki mam cel ;)
Co do Twojego przeczucia, to nie będę zbijać Cię z tropu ^^ a najlepiej to nic nie powiem, o! :D

Paulasia12 imienia Marco się nie odmienia, aczkolwiek jego prawdziwe imię to Marcus, po prostu wszyscy mówią do niego Marco ^^
Dzidzi na razie nie będzie, wiem zrobiłam rzecz drastyczną, ale spokojnie! Jeszcze trochę przed nami więc... ;)

Zosia$ witam kolejną cichą czytelniczkę! :) Już odpowiadam na twoje pytanie, więc kolejny odcinek nie prędko, bo jestem zawalona różnego rodzaju sprawami, gdzieś poniedziałek, lub wtorek, na następny tydzień (chyba, że nagle mnie natchnie i napiszę go w ciągu trzech godzin tak jak poprzedni :D)

Dziękuję za komentarze ! :)

Violet 01.09.2010 20:07

aaaa znowu przerwane telefonem...A ja się ciesze że Mei usunęli ciąże bo na razie nie widzę jej w roli matki

Master of Disaster 02.09.2010 01:31

@up bez urazy, ale jestem tym stwierdzeniem zdegustowana.

Wyobraziłam sobie przed chwilą Gabriela kończącego tak, jak John Ryder z filmu "Autostopowicz"... Nie, wtedy mógłby się uważać za szczęściarza.
Co do wyglądu bohaterów. Colin bardziej podoba mi się niż Marco, chociaż obaj oni są zbyt napakowani, jak na mój gust... Tak przynajmniej wyglądają w FS.

No dobra, ad rem. FS bardzo mi się podoba. Piszesz lekko, z nerwem. Oby tak dalej. Mam tylko nadzieję, że dobiorą się do skóry Gabrielowi i ten #$%& dostanie to, na co w moim mniemaniu zasługuje.

PS. Moje FS powinno chyba schować się do mysiej dziury i już stamtąd nie wyłazić...

rudzielec 02.09.2010 02:01

Violet czasami jak coś napiszesz to mi szczęka opada :D

KathySelden dziękuję za pozytywny komentarz :)
jesteś kolejną osobą która mnie zaskoczyła ostatnimi czasy, aż mnie dziwi, że ludziom podobają się takie romansidła heh ^^
Co do bohaterów, to jest tak jak pisałam kiedyś - każdy ma swój gust i ja tego nie kwestionuję ;) jednemu się podobają wysocy, drugiemu niscy itp. :)

I nie mów, że twoje FS nie powinno wychodzić z mysiej dziury, kiedyś rzuciłam na nie okiem i wcale nie jest złe ;)
Chętnie będę czytać dalej jeśli je wznowisz :)
Jeśli będę mogła jakoś pomóc (gdyż doczytałam się o Twoich problemach sprzętowych), jakieś fotki czy cokolwiek innego to chętnie to zrobię, także wal śmiało jeśli będziesz czegoś potrzebować ;)

Dziękuję za komentarz :)

ermine 02.09.2010 08:08

rudzielcu, w pisaniu! W robieniu fot zresztą też. ^^
Widać, że bardzo się starasz, żeby były jak najlesze. ;)

To zdjęcie Marco z pochylona głowa mnie totalnie rozstroiło wczoraj. :P

Zosia$ 02.09.2010 15:00

Szkoda, że tak późno... Ale zamiast użalać się nad tym, nacieszę się fotami Marco & Vincenta...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:26.