TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Ilona 30.07.2011 10:20

Odp: Pytania i odpowiedzi

po co kupować jeszcze raz,skoro możesz pobrać z neta programem Origin-dawny EDAM,wystarczy,ze wpiszesz numer seryjny

Hizaki 30.07.2011 11:20

Cytat:

Napisał ilona (Post 1424296)
po co kupować jeszcze raz,skoro możesz pobrać z neta programem Origin-dawny EDAM,wystarczy,ze wpiszesz numer seryjny

Żebym ja wiedział, jak to pobrać. Mam ten program i jedynie mogę zamówić, a nie pobrać.

shan 30.07.2011 11:35

Nie znam się na tym zbyt dobrze, ale może spróbuj przeczyścić płytę suchą szmatką od okularów- miałem podobny problem z inną płytą i to mi właśnie pomogło.

Hizaki 30.07.2011 12:14

Chyba po 10 próbie udało mi się wreszcie zainstalować dodatek, niestety moi simowie nadal nie mogą kupować książek.

rafknaf 31.07.2011 08:24

Zapisany stan gry i jego wczytanie

Witam
Przepraszam, że może nie na temat, ale mam bardzo ważne pytanie. Mam na laptopie zapisany stan mojej gry. Chciałbym po wakacjach przenieść stan gry na komputer w domu. Jak mam to zrobić ? Gdzie znajedę i ewentualnie które pliki żeby skopiować i wkleić w zainstalowaną na kompie w domu grę ? Proszę o pomoc !!!

Björk 31.07.2011 08:43

Najlepiej przenieść folder Electronics Art z Moje Dokumenty.

Owl Finch 31.07.2011 09:21

Odp: Zapisany stan gry i jego wczytanie

Cytat:

Napisał rafknaf (Post 1424798)
Witam
Przepraszam, że może nie na temat, ale mam bardzo ważne pytanie. Mam na laptopie zapisany stan mojej gry. Chciałbym po wakacjach przenieść stan gry na komputer w domu. Jak mam to zrobić ? Gdzie znajedę i ewentualnie które pliki żeby skopiować i wkleić w zainstalowaną na kompie w domu grę ? Proszę o pomoc !!!

A jeśli zależy Ci tylko na tym jednym zapisie to możesz skopiować z folderu Electronic Arts -> The Sims 3 -> Saves interesujący Cię zapis. Tylko jeśli masz jakieś dodatki z internetu, a nie będzie ich na komputerze w domu, to gra automatycznie je podmieni na "swoje". Wtedy lepszym sposobem jest sposób Bjork :)

suomii 31.07.2011 10:37

mam pytanie. wielu z was miało błąd 12 przy zapisie. jak tego uniknąć? na początku sposób z usuwaniem save'a i przejściem do mapy działał, ale teraz to nic nie pomaga. co mam zrobić, bo i tak jak zapisuje co 15 minut, to później się cofam i jest dupa blada :/

Narcyz 31.07.2011 12:44

@up zmień nazwę zapisanej gry.

suomii 31.07.2011 13:27

ale w sensie wejść do folderu saves i tam zmienić? czy zapisz jako...? bo ten 2 sposób próbowałam i nie działa

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55.