TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Levkoni 07.04.2011 20:02

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1385288)
Ja jeszcze nie wiem co mi się najbardziej podoba, myślę, że wszystko po trochu. Ten dodatek z jednej strony zapowiada się bardzo fajnie, ale z drugiej strony, ma się takie nieodparte wrażenie, że to wszystko powinno już być w podstawie....

Tak też tam mam. Mimo, że ja tego dodatku wyczekuję chyba najbardziej ze wszystkich, które dotąd wyszły (Zwierzaków tylko bardziej pragnę, ale one dopiero mają wyjść :P ) to jednak wydaje mi się, że ogólnie będzie to najnudniejszy dodatek, który nie wniesie wiele widocznych nowości do gry. Raczej to będzie uzupełnienie pewne tego, czego nie było wcześniej. No, ale jako że ja zawsze skupiam się na jednej rodzinie i rozwijam ich umiejętności, kariery, zarobki i ród to nie mogę się doczekać tego seta bo wygląda na to, że taka rozgrywka jaką ja preferuję stanie się teraz ciekawsza :)

muffindance 07.04.2011 21:16

a u mnie maja duzy plus za wspomnienia! tak bardzo mi ich brakowalo :33

Scheiße 08.04.2011 10:54

Ja najbardziej czekam na wózki i piętrowe łóżka.

anulqa 08.04.2011 11:37

Wiecie, że jak nastolatek podrośnie, to będzie mógł z tą swoją lalką... romansować? I tak sie zastanawiam, skoro dorośli już nie mają go widzieć, to co sie stanie z takim związkiem? Zniknie ze znajomości i już? A ja bym chciała małe laleczki :D

anie_1981 08.04.2011 12:00

Jak pozna prawdziwą lalunię, to o "laleczce" zapomni! :D

Cynthia 08.04.2011 12:13

fajne ma być, że wysyła się nastolatka do szkoły danej umiejętności. no i wózki, przebrania i zawód opiekunki - można będzie oglądać opiekunkę przy pracy! super!

anulqa 08.04.2011 13:07

@upup Hehe :D No niby tak, ale wiecie - takie rozwiązanie to trochę pójście na łatwiznę przez EA, mogłoby być chociaż przy takiej laleczce "przywołaj wspomnienia" i można by się znowu spotkać :) Szkoda, żeby taka piękna znajomość sie zakończyła :P

kaka123 08.04.2011 13:25

Laleczka? Gdzie było napisane, że ten przyjaciel, to lalka? Szkoda trochę męczyć się będąc dzieckiem z takim przyjacielem, jak potem miałby i tak zniknąć. Mam nadzieję, że chociaż wspomnienia po nim będą, bo tak byłoby trochę bezsensownie.

Ejak 08.04.2011 14:09

o co chodzi wam z tą laleczką o_O ?

hellraiser 08.04.2011 14:13

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1385328)
a u mnie maja duzy plus za wspomnienia! tak bardzo mi ich brakowalo :33

będą wspomnienia?! :O
ale fajnie!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:05.