TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Saheli019 14.04.2011 08:05

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Heh...dobiero by mozna było tworzyć fotostory.... Przyznam,że niektóre dodatki do TS2 były bardziej rozbudowane niż te do TS3. Niech mi ktoś przypomni czy w dwójce jak sim jechał na parcele publiczną to zwierzak jechał koniecznie z nim? jesli tak,to mam ndaieje że w trójce tego nie będzie. Mozna by tez sterowac zwierzakami....

Chryzantem Złocisty 14.04.2011 08:19

dziki?o nie,wystarczy że mi pod blok podchodzą i trawniki orają xD

Searle 14.04.2011 08:33

Cytat:

Napisał Saheli019 (Post 1388196)
Niech mi ktoś przypomni czy w dwójce jak sim jechał na parcele publiczną to zwierzak jechał koniecznie z nim? jesli tak,to mam ndaieje że w trójce tego nie będzie. Mozna by tez sterowac zwierzakami....

Chyba mogło się wybierać z kim chce sim pojechać i można było jechać ze zwierzakiem lub zostawić go w domu.
Sterować też można było, dzięki kodom. A zatem jeśli nie będzie możliwości sterowania, to na pewno wymyślą kod, który tego dokona.

Ejak 14.04.2011 09:35

Lepiej, gdyby nie było można sterować zwierzakami, wtedy było by ciekawiej.

hellraiser 14.04.2011 09:55

No i tak pewnie będzie, tak jak wspomniała Searle. Czyli normalnie zwierzęta będą "niesterowalne", a sterowanie umożliwi to kod. Tak byłoby dobrze.
I głupie w TS2 jest, że interakcji zwierząt nie można anulować. Denerwowało mnie to zawsze.

zelkam 14.04.2011 10:38

być może będzie w opcjach do wyboru czy chcemy sterować, czy nie
na takiej samej zasadzie co starzenie sie czy postęp historii

anjanka 14.04.2011 11:19

Cytat:

Napisał zelkam (Post 1388248)
być może będzie w opcjach do wyboru czy chcemy sterować, czy nie
na takiej samej zasadzie co starzenie sie czy postęp historii

potwierdzam tak by było lepiej i mam nadzieje ze tak bedzie

kaka123 14.04.2011 13:46

Na taki wybór w opcjach chyba nie warto nawet liczyć. Co innego postęp historii, a co innego sterowanie zwierzętami. Zmarnowaliby zbyt wiele czasu na stworzenie możliwości kierowania nimi tylko dla np. połowy graczy. Stwierdziliby wtedy, że nie warto w ogóle robić. Albo sterowanie włączone cały czas, albo wcale. Wątpię, że twórcą chciałoby się aaaż taaak męczyć, by dać nam tak wielki wybór.

anie_1981 14.04.2011 17:41

W dwójce był kod na sterowanie zwierzakami. Jak jechałeś do miasta i w domu ktoś zostawał, to nie musiałeś brać zwierza. Ale jeśli nikt nie zostawał, to zwierza trzeba było brać ze sobą lub wołać opiekunkę do zwierząt. To było głupio rozwiązane.

muffindance 14.04.2011 20:34

@up w dwojce byl opiekun dla zwierzat? O_O faktycznie bez ladu i skladu..
ja jednak nie robie sobie nadziei, bo potem moge sie rozczarowac... wole sledzic informacje na temat Pokolen, wtedy sie jeszcze bardziej nakrece na Zwierzaki :D XDDD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:27.