![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Zgadzam się, niestety ale ten system stawiania parceli w grze, jest mówiąc krótko mocno niedopracowany. Czasem udaje się zmusić grę do postawienia działki, ale to wymaga mnóstwa pracy i anielskiej cierpliwości, a jej niestety mi brakuje... :P
|
no cóż uważam ze aż tak,źle nie będzie ;) . A im więcej będzie można postawić parcel z pozostałych dodatków tym lepiej. Ja planuje tylko w tej okolicy grać i w żadnej innej ;).:D
|
Oh miłośniczka toś się napaliła na tą okolicę ;P Nawet napalenie anie na Kościldę nie przebije tego :rolleyes:
Mi się za to podoba nowy ratusz :redface: |
A żebyś wiedział że, się napaliłam na tą okolicę ratusz jest przepiękny taki klimatyczny i w ogóle. I napaliłam się, też na czarownice bo to nimi najwięcej zamierzam grać chce sobie stworzyć dobrą czarownicę Sabrinę ;).
|
mam nadzieję, że wampiry nie będą nieśmiertelne.. z Kościldy też pewnie skorzystam ;) Jako, że nie miałam dodatku do jedynki, który ją wprowadzał chętnie przetestuję.
|
no ja też mam nadzieję że wampiry będą się normalnie starzeć bo jak nie to nimi grać nie będę a do tej pory nimi w the sims 3 grałam i to dosyć często.
|
ja tam zawsze sama decydowalam w wampirach kiedu sie postarzeja bo strasznie dlugo zyja jak dla mnie ;] wiem, ze dopoki nie dowiem sie co z wampiramy obecnymi i tymi z NZTS to nie bede kupowala dodatku.......kurde, ale te meble i akcesoria sa super QQ !....Niech mi wampirow nie zepsuja!!!
|
Przecież już byłą mowa o tym, że wampiry będą się starzeć, a nieśmiertelne staną się za sprawą jakiegoś eliksiru lub nagrody za punkty szczęścia :P
|
Bardzo fajnie, że dojdzie tak dużo eliksirów do zrobienia i mam nadzieję że będzie dużo rodzajów grzybów do kolekcji, zawsze mi ich brakowało. A pasieki będę mieć chyba w każdej rodzince. Super, gdyby pszczoły mogły zbierać nektar z kwiatów rosnących w ogrodzie ale chyba tak nie będzie skoro dali opcję nakarmienia. Idealnie by było gdyby sim przebierał się w strój pszczelarza z kapeluszem i siatką na twarz gdy idzie zbierać miód :)
Spodobała mi się maszyna do szlifowania kamieni i wyrobu cennego pyłu. Póki co nowe opcje wampirze są owiane tajemnicą, ale myślę, że nie zepsują ich skoro będzie można dostosować wygląd postaci nadprzyrodzonych i od gracza będzie zależeć czy chce mieć mrocznie wyglądającą postać czy przypominającą bardzo zwykłego sima, jak było dotychczas. |
No maszyna do szlifowania kamieni bardzo się przyda bo szlag trafiał od zbierania kamieni i czekania, aż pocztą przyjdą wyszlifowane. Do dziś nie poznałem wszystkich rodzajów szlifu, tyle ich naszlifowałem, że miałem dość czekania aż się odblokują, mam nadzieję, że w maszynie będzie można zrobić to szybciej :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44. |