|  | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Pierwszy raz słyszę o domu starców w simsach. Szczerze wątpię w takie rozwiązanie bo jest ono różnie przez ludzi odbierane ;p Ja bym chciał aby dali kort tenisowy. Zawsze brakowało mi w domach moich bogatych simów prywatnego kortu, a to mi się własnie kojarzy z luksusem :P | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. A może to właśnie chodziło o ten dom strachów. <3 Sorry za wprowadzenie w błąd. XD A kort tenisowy. Hm. Przydałby się. I do tego taka wielka kopuła, jak by deszcz padał. | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Ojj tak, kort by się przydał :D Jakby miał się pojawić, to na pewno w store :/ | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. nmin u mnie to samo, zawsze wszyscy w rodzinie pod jednym dachem się kiszą łącznie z seniorami ;p Domy starców ostatni raz robiłem w TS2 bodajże, a w TS1 na pewno robiłem ;p | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Ja ich nie lubię , bo nie ma ich w co ubrać . Błahy powód , wiem.  Dom spokojnej starośći mi by się przydał na zasadzie internatu. | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Czemu wciąż nie ma działu poświęconego dodatkowi? :) jeszcze długo :( .. do premiery | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Widzę że działu wciąż nie mamy ;) Oj nieładnie :D:p A kort tenisowy to coś czego mi brakuje od dawna, kosza też, dlatego zbieram simki ;):) | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. Chyba admini mogą dodawać działy. Trzeba im przypomnieć. Co do dodatku to szkoda braku kortu tenisowego. | 
| 
 Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. A może nas jeszcze czymś pozytywnym zaskoczą ;) Wszak do premiery "kupa czasu" :P Ja osobiście chciałabym wszystkie te czaderskie obiekty z poprzednich serii, ale czy się doczekam... wątpię. Muszę iść zbudować moim chochlasom dom, a taaak mi się nieee chce :P | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:40. |