TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

Levkoni 08.09.2012 22:57

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Pierwszy raz słyszę o domu starców w simsach. Szczerze wątpię w takie rozwiązanie bo jest ono różnie przez ludzi odbierane ;p

Ja bym chciał aby dali kort tenisowy. Zawsze brakowało mi w domach moich bogatych simów prywatnego kortu, a to mi się własnie kojarzy z luksusem :P

Lubie 09.09.2012 09:08

A może to właśnie chodziło o ten dom strachów. <3
Sorry za wprowadzenie w błąd. XD

A kort tenisowy. Hm. Przydałby się. I do tego taka wielka kopuła, jak by deszcz padał.

easey 09.09.2012 09:43

Ojj tak, kort by się przydał :D Jakby miał się pojawić, to na pewno w store :/

nmin 09.09.2012 11:12

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1577487)
Pierwszy raz słyszę o domu starców w simsach. Szczerze wątpię w takie rozwiązanie bo jest ono różnie przez ludzi odbierane ;p

Kiedyś chciałam zbudować luksusowy Dom Emeryta (z pokojówkami oczywiście, żeby nic nie musieli robić) i przeprowadzać do niego moich emerytów, żeby mieli wesołe życie wśród znajomych, a nie gotowanie obiadków wnukom. W końcu nawet nie podeszłam do realizacji, bo bardzo lubię moich emerytów jako założycieli rodu i nigdy nie pozbywam się ich wcześniej, niż sami umrą :rolleyes:

Levkoni 09.09.2012 13:07

nmin u mnie to samo, zawsze wszyscy w rodzinie pod jednym dachem się kiszą łącznie z seniorami ;p Domy starców ostatni raz robiłem w TS2 bodajże, a w TS1 na pewno robiłem ;p

Laselight 09.09.2012 13:26

Ja ich nie lubię , bo nie ma ich w co ubrać . Błahy powód , wiem. Dom spokojnej starośći mi by się przydał na zasadzie internatu.

Shattered 09.09.2012 16:29

Czemu wciąż nie ma działu poświęconego dodatkowi? :)
jeszcze długo :( .. do premiery

Juhas 14.09.2012 21:43

Widzę że działu wciąż nie mamy ;)

Oj nieładnie :D:p

A kort tenisowy to coś czego mi brakuje od dawna, kosza też, dlatego zbieram simki ;):)

Laselight 15.09.2012 09:00

Chyba admini mogą dodawać działy. Trzeba im przypomnieć.

Co do dodatku to szkoda braku kortu tenisowego.

anie_1981 15.09.2012 16:15

A może nas jeszcze czymś pozytywnym zaskoczą ;) Wszak do premiery "kupa czasu" :P Ja osobiście chciałabym wszystkie te czaderskie obiekty z poprzednich serii, ale czy się doczekam... wątpię. Muszę iść zbudować moim chochlasom dom, a taaak mi się nieee chce :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15.