![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Jeszcze pendrive z tego co pamiętam ;>
|
A, no! : D Możliwe :P Pendrive, albo interaktuwny kryształek :P Fajna lampka swoją drogą <3
|
no właśnie, ja też jestem Mroczny i chciałbym mieć czarny pokój, a jednocześnie jestem Skromny, także żadnych wygód, rylko najprotsze i najtańsze wyposażenie. Mam nadzieję, że to nie sprawi, iż mojemu Mrocznemu i Skromnemu Simowi odechce się żyć :P
|
Twórcy twierdzą że będzie to zależało od charakteru sima.
Jeśli sim zobaczy na obrazie tragicznego klauna zacznie płakać, jeśli będzie widział na obrazie słońce i dom będzie szczęśliwy. Jeśli jest szczęśliwy namaluje dom, słońce, łąkę, a jeśli jest smutny namaluje coś smutnego. Mi się to bardzo podoba w końcu simowie będą reagować na otaczający ich świat... Samochody na pewno będą, jak ten chłopak płacze w gamepla'u w tle przejeżdża szybko samochód. |
nie, te przykłady właśnie potwierdzają obawy, że to nie będzie zależne od charakteru sima tylko od wystroju/otoczenia... Chyba, że przykłady to już oddzielna myśl, ale w taki razie nie wiem po xo je przytaczać po raz kolejny ;)
|
To by było bez sensu z resztą było powiedziane że to będzie zależne od charakteru sima jaki styl umeblowania domu lubi.
|
No dobra, ale jak ten charakter można określić? Zostają cechy tak jak w trójce, czy będzie jakiś nowy system. Bo na razie to nawijają tylko o tworzeniu sima i emocjach, ale niewiele o charakterze...
A poza tym, co jeśli chciałbym zrobić sima o demonicznym charakterze (który według twórców miałby lubić czerń i mrok), ale ubrać go na różowo i zrobić przesłodzony dom? Taką simową Umbridge dajmy na to. Ja tu widzę tylko przeszkody... :/ |
Cytat:
Ale... Jeśli ta gra ma polegać na tym, że simy mają większą kontrolę nad swoim życiem niż ja, to już pograłam :) Cytat:
Cytat:
A propos katalogu - eeeee, myślałam, że to będzie ładniej wyglądało ;( Nie będę z tego korzystać, już to widzę :P Kurczę, a tryb budowania znowu tak dziwnie podzielony jak w trójce... :| Mnie bardzo wnerwiało klikanie na obrazek domku i wybieranie poszczególnych części... Cytat:
Wyczytałam, że wystarczy zaprogramować przedziały kolorów, czyli np. #ff2121 i #f47777 również będą uważane przez simów za czerwony (#f00). Póki co to właśnie #f00 to simowa czerwień. OJANIEMOGĘ FACET W CIĄŻY!!!!!!! :D Dzięki za link do petycji. I think it needs to be singed by Polish fans as well ;) O, ceny w EMPiKu takie przyzwoite ;) Mam nadzieję, że krótko po premierze nie będą wyższe! Dopóki nie zagram, nie kupię ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:36. |