![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Odkryłam nowe zastosowanie "Księgi Skarg i Zażaleń" :)
Serio - jest bardzo przydatna. Mogłam dzięki Waszym wypowiedziom wyrobić swoje zdanie na ten temat. Spójrzmy prawdzie w oczy - w życiu nie będziemy mieć na nic twardych dowodów. Musimy się opierać na intuicji. Żadna z nas nie złapie za rękę Altka, jak pisze z czyjegoś konta. Musiałaby chyba przy nim siedzieć dzień i noc. Czasy się zmieniają. Ludzkie zachowanie się zmienia. Jak w latach 90-tych zaczynałam odkrywać Internet, to gadałam z Grzesiem na forum Hey-a, zachwycaliśmy się Kaśką Nosowską i kolejnymi piosenkami. W życiu by mi nie przyszło na myśl, żeby jednego wieczora podawać się za siebie, następnego być Łukaszem, a za tydzień Józefiną. Znaczy myślę, że w Internecie bardziej zważam na słowa, co by mnie ktoś źle nie zrozumiał, ale też mimo wszystko jestem taka, jaka jestem. W każdym razie, w przypadku zatarcia granicy między realem a internetami - tym ważniejsza jest szczerość. Uważam, że uczestnicy forum mają prawo do tego, żeby ich szanować i aby Kaczuszka nie był jednocześnie Altkiem czy Atą. Wymianę hasłami uważam za nadużywanie mojego zaufania, bo skąd mam mieć pewność z kim piszę? Na 90% jestem pewna, że dochodziło do jakiś nieprawidłowości przy konkursach, co jest nie fair nie tyle w stosunku do tej podłej i złej administracji, tylko do uczestników tych konkursów. |
Jezdym kontent w swej mendowatości!
|
|
Ale co w tym złego i co nas to obchodzi? :|
|
Chciałbym rozwinąć swą myśl, ale zaraz zostanę obrzucony błotem, więc się nie narażam.
|
Dlaczego miałbyś zostać obrzucony błotem?
Poza tym, nick jak nick. Chyba, że masz coś ważnego do dodania :) |
A więc tak. Z tego co zauważyłem na tamtym forum to grupa, która została zbanowana tu kilka dni temu (nie nie zarejestrowałem się na tym forum, bo oni się zarejestrowali tylko byłem wcześniej zarejestrowany) cały czas jest tak jakby nękana przez kilka ludzi z tego forum tzn z forumthesims.pl. TAK MI SIĘ ZDAJE :)
I dziwnym zbiegiem okoliczności zarejestrowało się na tamtym forum osoba o nicku Forum The Sims |
@LP, tak jak by chyba się mylisz, bo nie jesteśmy przez nikogo nękani :o A konto ktoś mógł założyć dla beki soo... :P
|
Ja już się nie odzywam. Posty jeżeli chcecie można usunąć
|
Ej, ale spokojnie. Kaczuszka tylko napisał, że nie są przez nikogo nękani ;) a to, że czuwasz i wyłapujesz takie sprawy to bardzo dobrze :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:13. |