![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Ja nie mogę dodawać tutaj, podczas BoD też nie mogłem jakoś od półfinału, no i w dziale dla redaktorów nie mogę. W innych nie sprawdzałem. Da się to jakoś naprawić? :(
|
PP, nie jesteś użytkownikiem :D Zostałeś wyjęty spod prawa :P
|
Wyjęty spod prawa i ograniczony? To ja dziękuję za takie wyjęcie xD
e: Już działa :D Dzięki ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ej no helpajcie mi bo jestem taka łysa :|
i nie popsułam forum, to Apo mnie kocha i chciała żebym była adminem :(( |
ja popsułam, ale już naprawiłam :P
|
Chyba dobry temat.
W paru tematach Aty zdjęcia kompletnie zniknęły, nie widać ich, mimo, że na naszym PBie są. Po prostu forum ich tak jak by nie czyta. Wiecie może o co chodzi? (nikogo nie oskarżamy) |
Jeśli masz na myśli photobucket to jest to raczej wina po ich stronie. Ostatnio gdy wstawiałem reklamę Maskarady zdjęcie nie pojawiało się na forum, mimo że photobucket je widział. Potem nawet doszło do tego, że na pb również zniknęło. Mam teraz jedno zdjęcie "duch" - jest ale nie ma. I nie można usunąć.
Btw, zajrzałem do dwóch tematów Aty(loft i ojsg) i zdjęcia tam działają. Podaj jakiś przykładowy temat. |
Problem z logowaniem na forum
Z góry przepraszam, jeśli zamieściłem temat w niewłaściwym dziale. Jestem tu od niedawna i dopiero uczę się Waszego Forum.
Mam problem z logowaniem się na TheSims.pl. Używam dwóch komputerów - laptopa na którym wygodniej mi pisać, oraz stacjonarnego, na którym gram. W stacjonarnym mam też swój awatar, który chciałem wprowadzić do profilu. Niestety, o le logowanie z laptopa udaje się bez problemów, o tyle ze stacjonarnego nie mogę wejść na forum (mimo wcześniejszego wylogowania na laptopie). Jak mogę usunąć ten problem, by móc zaglądać na forum z obu komputerów? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:55. |