TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Lubie 11.10.2013 15:00

Odp: Forumowa Mafia II

Morgana, ja bym uderzył w Pinkiego. Strasznie chce, byśmy zagłosowali na Bjork, a jeżeli na nią zagłosujemy, możemy o nim zapomnieć...

Diana 11.10.2013 15:00

Nie, nie sądzę, żeby ciastek był mafiosem. Chociaż w sumie w poprzedniej edycji Morgana była w mafii, a też nie podejrzewałam... No nie wiem :P
Chyba zagłosuję dziś na Bjork, jak już pisałam :P
Pinki też podejrzany, ale jest na końcu mojej listy xD

cheeba 11.10.2013 15:00

nie za bardzo wiem na czym stoję. jest trup. przepowiednia bjork jednak się sprawdziła. ale kto go zamordował? kto jest głównym podjerzanym? kto jest MAFIĄ?

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 15:01

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1765720)
Ja jestem za Bjork, ale na PP też jestem skłonny zagłosować. Tylko musimy się trzymać razem i przekonać innych. Wszyscy na jednego, bo może wyjść, że połowa zagłosuje na Bjork, a druga na Pinkiego i gunwo z tego wyjdzie :c

O boże nie. Chodziło o to, ze Diana wysłała PM'a komuś, a wcześniej było że mamy je obserwować. Więc napisałem, że o tej i o tej Diana wysłała komuś tam PM'a z nutką ironii... PO TO TEN PONIAK W NAWIASIE <333

EDIT Ok jak alfabetycznie, to alfabetycznie. Ale zacznijmy może od końca. Najpierw PP potem Bjork ? XD
+ Pinki, a to, że ja hoduje unikorny znaczy, że jestę księżniczką i patatajam na nich po tęczy ? To jest tak jak by fabuła, która ma się nic do gry (człowiek uczy się na własnych błędach >D )

A jeśli tak to spoko, tylko nie musiałeś od razu tego pisać. Szansa, że ona pisała o mafii jest 1% na 100%

Meryam 11.10.2013 15:03

Ok, dobra, to niech każdy się zdecyduje na kogo chce głosować, podliczymy, i później będziemy dyskutować, czy coś zmieniać. Może być?

Ja chcę głosować na Pinkiego.

Pink Panther 11.10.2013 15:03

Skoro fabuła nie ma nic do gry, czemu tak się uczepiliście napadu na bank :|

Więcej już żadnego napadu nie zrobię, to nie wychodzi na dobre xD

e: Ja głosuję na Bjork.

Shiver 11.10.2013 15:04

Ja również chcę głosować na Pinkiego.

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 15:04

- W każdym razie Chenny tu masz moją wizytówkę jak coś to zadzwoń. Do widzenia.

Morgana 11.10.2013 15:05

ja jednak chce glosowac na Bjork. pamietam poprzednia edycje, tam bylo kilku takich podejrzanych jak pantera. I zaden z nich nie byl w mafii. na razie bazuje na tamtych dowiadczeniach I intuicji... wiec jeszcze raz powtarzam - glosowalabym na razie na Bjork.

cheeba 11.10.2013 15:07

teraz to są strzały w powietrze tak naprawdę.
ale jeśli mialabym wybierać, ja postawiłabym na kędziorek:>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:40.