|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Morgana, ja bym uderzył w Pinkiego. Strasznie chce, byśmy zagłosowali na Bjork, a jeżeli na nią zagłosujemy, możemy o nim zapomnieć... | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Nie, nie sądzę, żeby ciastek był mafiosem. Chociaż w sumie w poprzedniej edycji Morgana była w mafii, a też nie podejrzewałam... No nie wiem :P Chyba zagłosuję dziś na Bjork, jak już pisałam :P Pinki też podejrzany, ale jest na końcu mojej listy xD | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II nie za bardzo wiem na czym stoję. jest trup. przepowiednia bjork jednak się sprawdziła. ale kto go zamordował? kto jest głównym podjerzanym? kto jest MAFIĄ? | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Ok, dobra, to niech każdy się zdecyduje na kogo chce głosować, podliczymy, i później będziemy dyskutować, czy coś zmieniać. Może być? Ja chcę głosować na Pinkiego. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Skoro fabuła nie ma nic do gry, czemu tak się uczepiliście napadu na bank :| Więcej już żadnego napadu nie zrobię, to nie wychodzi na dobre xD e: Ja głosuję na Bjork. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Ja również chcę głosować na Pinkiego. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - W każdym razie Chenny tu masz moją wizytówkę jak coś to zadzwoń. Do widzenia. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II ja jednak chce glosowac na Bjork. pamietam poprzednia edycje, tam bylo kilku takich podejrzanych jak pantera. I zaden z nich nie byl w mafii. na razie bazuje na tamtych dowiadczeniach I intuicji... wiec jeszcze raz powtarzam - glosowalabym na razie na Bjork. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II teraz to są strzały w powietrze tak naprawdę.  ale jeśli mialabym wybierać, ja postawiłabym na kędziorek:> | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:32. |