![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Morgana, ja bym uderzył w Pinkiego. Strasznie chce, byśmy zagłosowali na Bjork, a jeżeli na nią zagłosujemy, możemy o nim zapomnieć...
|
Nie, nie sądzę, żeby ciastek był mafiosem. Chociaż w sumie w poprzedniej edycji Morgana była w mafii, a też nie podejrzewałam... No nie wiem :P
Chyba zagłosuję dziś na Bjork, jak już pisałam :P Pinki też podejrzany, ale jest na końcu mojej listy xD |
nie za bardzo wiem na czym stoję. jest trup. przepowiednia bjork jednak się sprawdziła. ale kto go zamordował? kto jest głównym podjerzanym? kto jest MAFIĄ?
|
Cytat:
|
Ok, dobra, to niech każdy się zdecyduje na kogo chce głosować, podliczymy, i później będziemy dyskutować, czy coś zmieniać. Może być?
Ja chcę głosować na Pinkiego. |
Skoro fabuła nie ma nic do gry, czemu tak się uczepiliście napadu na bank :|
Więcej już żadnego napadu nie zrobię, to nie wychodzi na dobre xD e: Ja głosuję na Bjork. |
Ja również chcę głosować na Pinkiego.
|
- W każdym razie Chenny tu masz moją wizytówkę jak coś to zadzwoń. Do widzenia.
|
ja jednak chce glosowac na Bjork. pamietam poprzednia edycje, tam bylo kilku takich podejrzanych jak pantera. I zaden z nich nie byl w mafii. na razie bazuje na tamtych dowiadczeniach I intuicji... wiec jeszcze raz powtarzam - glosowalabym na razie na Bjork.
|
teraz to są strzały w powietrze tak naprawdę.
ale jeśli mialabym wybierać, ja postawiłabym na kędziorek:> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:40. |