![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
a ja się zastanawiam teraz nad kafelove. na początku głosował(a) i nawet się udzielał(a). teraz cisza i nie oddaje głosów. może to strategia?
a poza tym w mafii myślę ze jest cytryśnia, anetti i bjork/charionette. |
Też myślałam nad Kafelove, ale gdyby była w mafii to chociaż odrobinę by jej zależało.
Ale Annetti wydaje mi się podejrzana i to chyba na nią jutro zagłosuję. |
Cheeba - musimy co zrobić! Honorowo, chociaż jednego mafioza ukatrupmy!
Jutro głosujemy na Annetti. Też mi się wydaje, że Kafelove może być sługš Voldemorta. Mamy jeszcze szansę. |
skoro mamy zakatrupić chociaż jednego mafioza to głosujmy na bjork:P
|
- Nie powinniśmy tędy chodzić po ciemku... - zauważyła Annetti.
- Mówię ci, że widziałam cytryśnię, jak szła w tym kierunku - zapewniła cheeba. - A jeśli to zasadz... - Annetti przerwał głośny świst i krzyk dobiegające zza drzew. Gdy rzuciły się w stronę hałasów, po kilkunastu metrach ich oczom ukazała się Cytryśnia atakowana przez wierzbę bijącą. Po chwili drzewo "złapało" dziewczynę i rzuciło jej ciałem jak z katapulty. Pozostali przy życiu: 1. Charionette 2. cheeba 3. Annetti 4. Nina14! 5. Kafelove 6. Bjork Ludzie, więcej współpracy i główkowania! Macie ostatnią szansę. Jutro najprawdopodobniej zakończymy grę. |
Dzisiaj oddam głos na Kafelowe.na początku pisała,a potem ucichła,nie mówiąc dlaczego.Może wolała tak postąpić by czegoś nie chlapnąć i nie wydać mafii?
W takim czy innym razie na jedno wychodzi. Chociaż Annetti też wydaje się być podejrzana... |
- Annetti jest w mafii! To pewne! - zawyrokowała Bjork.
- Pogięlo was?! - Annetti uniosła brwi ze zdumienia. - Koniec tej zabawy w kotka i myszkę. Dyrekcja się tobą zajmie. - Nie mam z tym nic wspólnego - dziewczyna bronila się, wycofując się z Wielkiej sali, gdzie siedziała z resztą. Gdy tylko przekroczyła próg, ruszyła pędem przed siebie. - Za nią! Nie pozwólcie jej uciec! Annetti biegła, ile sil w nogach, gdy zza rogu wyskoczyła Kafelove. W ostatniej chwili uniknęła złapania i rzuciła się w kierunku schodów. Gdy wszyscy dotarli do komnaty znajdującej się na szczycie wieży, dziewczyna odwróciła się na moment w kierunku swoich oprawców i krzyknęła: - Jestem niewinna! Po czym wyciągając różdżkę i rzucając w pośpiechu zaklęcie przywołujące, wyskoczyła przez okno. Niestety... Jej miotła nie podleciała. Spoiler: pokaż Wyniki głosowania: 1. Charionette - Annetti 2. cheeba - cheeba 3. Nina14! - Annetti 4. Kafelove - Kafelove 5. Bjork - Annetti Przykro mi tylko, że nie zmobilizowałyście się i nie powalczyłyście tego ostatniego dnia. A tak to powtórka z pierwszej edycji... Spoiler: pokaż Sceny śmierci Wam się w ogóle podobały? Bo mam wrażenie, że ostatnio były strasznie suche... :disapproval: W najbliższym czasie postaram się wrzucić brakujące sceny. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście ;) Dziękuję za wspólną zabawę! :) |
wiedziałam, no wiedziałam, ze ciastek nie jest w mafii :D kurde nie chcieliście się słuchać, jakbyśmy zagłosowali na Charionette... ;_;
gramy jeszcze raz? :D |
Buu, chcieliśmy dokonać dziś ostatniego morderstwa. Cheeba gratuluję, przeżyłaś xD
Dzięki za świetną grę <3 Mafio, świętujemy :gangnam: |
Ooooooo - jaka szkoda, że ta straszna Mafia Voldka wygrała :D
No ale w końcu kto był w Mafii? Ta, której imienia nie wolno wymawiać :D Dzięki za miłš grę, choć strzelałam, że Malfi był Katanim i się na niego rzuciłam z avadš :D Co przyznacie, że było sprytne, bo wszyscy mówili: On mylał, że mafii jest Bjork, to niemożliwe, by była tak głupia i jš zabiła :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:45. |