TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9622)

Horsez 11.05.2009 12:04

Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

AAAA.. nie gram żadnymi bo pousuwałam ^^

Łezka 11.05.2009 13:53

Aktualnie nie gram w ogóle, bo mam własne miasteczko, wróć gram tylko Moniakami tzn. tylko z gotowych.

Sonja 11.05.2009 14:02

Jeżeli chodzi o moją historię to Kapuleci i Montkowie się pogodzili, a Julia obecnie jest z Romeem w ciąży ;) Konstanty znalazł sobie młodą dziewczynę, z którą miał córkę ;) po jego śmierci, była żona czyli Diana ożeniła się z Markucjo Montkiem i wychowali wspólnie córkę Diany i Konstantego. Po pewnym czasie Diana i Merkucjo mieli już własne dziecko- córeczkę, Julkę, która otrzymała imię po Julii Kapulet z którą jej mama się przyjaźni. Co do córki Konstantego, jako nastolatka zaszła w ciąże i urodziła dziecko ;)

Saheli019 11.05.2009 16:18

Miłowo: Don ożenił się z moją simką-Julka,zrobił jej dzieciaka i umarł:)
Potem simke przeprowadziłam do Dziwnowa gdzie zaszła w ciąże z Technikiem Kowalem. Po porodzie wróciła do Miłowa,wyszła za Dariusza Przyjemniaka i miała z nim syna.Niestety cała trójka zgineła,ale przedtem Dariusz zrobił dzieciaka córce mojej simki-Kendy. Kendy i jej siostra Wendy przeprowadziły się do nowego domu. Wendy flirtuje z Danielem Marzycielem a Kendy po uredzeniu syna Dariusza P. wyszła za Szczepana Przyjemniaka i ma z nim dziecko:)
Lubie tak plątać:)

Mere 19.05.2009 18:46

U mnie Don ożenił się z Kasandrą i przyjął jej nazwisko. Dina oświadczyła się Mortimerowi i mieszkają w jej domu z Aleksandrem. Nina wyprowadziła się do mojego sima. Teraz gram simką i próbuję kręcić z Darkiem Marzycielem :)

Elajza 04.06.2009 14:46

Dziwnowo:
Jasiek Kowal ożenił się z Ofelią i urodziły im się bliźniaki chłopiec i dziewczynka.
Damazy Kamasz jest dorosły, a Bartłomiej jest nastolatkiem.
Paskal Dziwak urodził bliźniaki chłopców i Waldemar urodził chłopca.

Naru 04.06.2009 19:55

Dziwnowo: Ofelia wzięła ślub z Michałem Jakimś (Nerwus po zmianie imienia), urodził im się syn, a następnie córka. Syn skończył studia z wyróżnieniem i ożenił się z Agatą (Janką) Kowal. Mają dwie córki bliźniaczki: Dagmarę i chyba Paulinę. Córka Ofelii i Michała (zapomniałam jak ma na imię) jest teraz na studiach z Damazym Kamaszem (są parą).
Miłowo: Kasandra rzuciła Dona i wyszła za jakiegoś tam mojego sima. Obecnie jest w ciąży.

alishia 11.06.2009 13:20

gram przeważnie w Miłowie, a aktualnie Donem Lotario.
Don zerwał zaręczyny z Kassandrą, zaczął rzetelnie pracować i otrzymywać awanse. zamieszkał z moją simką Jessicą i obecnie spodziewają się dziecka ;) narazie nie mają ślubu, ale szybko to chyba nie nastąpi :D

Mere 12.06.2009 20:12

Od mojego ostatniego postu dużo się zmieniło ;)
Polubiałem resztę rodzinek maxisa.

Ale do rzeczy:

Miłowo:

Ćwir: Kasandra ożeniła się z Donem. Mortimer ożenił się z Diną, ale później się z nią rozwiódł bo przyłapał ją jak się całuje z simką. Aleks jest nastolatkiem.

Marzyciel: Darek ożenił się z moją simką. Szczepan się wyprowadził i zamieszkał z Lilianą.

Biedak: Balbina urodziła trzeciego syna Sławomira (imię po ojcu). Znalazła nowego męża (mój sim) i mieszkają u niego. Narazie nie chce im robić dzieci bo by za dużo problemów było z nim i ze Sławkiem.

Przyjemniak: Daniel rozwiódł się z Marysią i ożenił z Kasią. Mają syna Maćka. Liliana i Andżelika wyprowadziły się do swoich chłopaków (teraz już mężów ;P )

Próchno: Honoriusz wysiadł psychicznie bo Karolina nie chciała z nim flirtować, ale już jest lepiej. Marysia mieszka z nimi.

Hak: Esmeralda jest w ciąży...

Kaliente: Dina oż. się z Mortim, ale go zdradziła z moją simką, która nazywa się... Bella Ćwir! Adoptowały syna Stefana (dziecko), który z twarzy jest brzydki. Nina wyprowadziła się do mojego sima i mieszkają w Dziwnowie, ale planuje ich powrót do Miłowa.

Dziwnowo: Ogólnie rzecz biorąc przeprowadziłem wszystkich z Dziwnowa do Miłowa :P

Kowal: Jasiek jest dorosły i mieszka z Ofelią. Mają bliźniaki: Cypriana i Kryspina (małe dzieci), ale są strasznie brzydcy :/

Kowal 2: Janka za 1 dzień będzie nastolatką. Nic więcej.

Dziwak: Paskal urodził dziewczynkę Azmirę (wiem, głupie imię, ale chciałem żeby było takie kosmiczne :P )

Kamasz: nothing... (nic...)

Papużka: Nerwus się od nich wyprowadził i mieszka z Krystyną Jedynak (tą z brąz włosami). Nic więcej

Jedynak: Krystyna mieszka z Nerwusem...

Widmo/Zmrok: Ofelia się wyprowadziła (resztę znacie). Oliwką w ogóle nie gram.

Werona:

Jutrzenka: Na samym początku gry nimi jest komunikat o pierwszym pocałunku Puka i Hermii. Hermii na przyjęciu nie było, ale gdy dałem na Romea była opcja "Pierwszy pocałunek" dla jaj dałem i... no wiecie :P Najfajniejsze w tym to, że wcześniej się nie znali. Julia znienawidziła Romea i wyprowadziła się do Miłowa. Oberon oświadczył (czy tam pobrał się...) z Tytanią.

I mam jeszcze pytanie. Dlaczego jak Nerwus bierze prysznic to rozlewa się z niego (prysznica :P ) woda, a jak Krysia to nie? Czy Nerwus jednak jest żywym nieszczęściem? :D

ultraviolence 17.06.2009 10:21

Cytat:

Napisał Mere (Post 1044075)
Dlaczego jak Nerwus bierze prysznic to rozlewa się z niego (prysznica :P ) woda, a jak Krysia to nie? Czy Nerwus jednak jest żywym nieszczęściem? :D

Wnioskuję z tego, że Nerwus jest po prostu niechlujem (ma mało punktów osobowości, skierowanych ku cesze "schludny"), a Krystyna nie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:44.